Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Connect-R - Bagă mare feat. Shift

Connect-R a lansat o nouă piesă, intitulată ”Bagă mare”. Melodia este o colaborare cu Shift și vine în întâmpinarea sezonului estival 2015.

Dacă de Ziua Națională, Connect-R a încălzit publicul cu piesa ”“Rece ca decembrie””, de Ziua Muncii, artistul urma să dezvăluie piesa rezultată în urma colaborării cu Shift. În cele din urmă, însă, artistul a cedat persiunii fanilor și a hotărât să lanseze melodia mai devreme, încălcând astfel tradiția de a oferi publicului piese noi cu ocazia unor zile de sărbătoare pentru români.

“”Bagă mare”” este o piesă fresh, cu un ritm ademenitor, care va ajunge cel mai probabil în playlistul cluburilor începând cu acest final de primăvară și început de vară. Melodia este compusă de Connect-R, Shift și Ciprian Blaga iar regia videoclipului este semnată de Alex Ceaușu.

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului. În cei peste 13 ani de activitate muzicală a cunoscut celebritatea, dar rămâne modest în declarații. Acesta mărturisește că încearcă să stea departe de faimă.

„Lao Tzu la 21 de ani, deși era cunoscut în toată lumea ca fiind un mare viitor filozof, s-a retras în munți din cauză că anticipa faptul că celebritatea îl va desensibiliza. Celebritatea poate să îți fure identitatea noesică, de aceea trebuie să faci exerciții de identificare și să îți mai aduci aminte din când în când că ești un simplu OM” – Connect-R

Citește mai multe despre Connect-RShift
Videoclipuri cu Connect-RShift
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE