Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Compact - La mulți ani, iubirea mea...

Compact revine în atenția publicului cu un nou single, intitulat “La mulți ani, iubirea mea”. Piesa este dedicată tuturor celor care cred în puterea dragostei.

La mulți ani, iubirea mea...” este o piesă compusă de Compact și produsă în studiourile HaHaHa Production.

“Eu și echipa mea de la HaHaHa am făcut mai multe variante la piesă, dar Paul a ales-o pe asta pentru că a fost cea mai apropiată de stilul Compact“, a detaliat Smiley.

Paul Ciuci (voce, chitara), Aurel Vasilescu (tobe), Adrian Kiseleff (clape) și Alex Miu (bass), cei 4 membri Compact, ne arată cum iubirea devine limbajul universal al gesturilor mici, dar de impact. În clipul regizat de Richard Stan & Claudiu Stan, cei doi frați cunoscuți pentru faptul că în videoclipurile lor protagoniștii sunt actori consacrați de teatru și film, joacă de această dată actorii Cristi Iacob, Alexandra Velniciuc și Adriana Nicolae. Pe lângă povestea în sine, aceea a unei mame ocupate și a unui tată iubitor și grijuliu, videoclipul ilustrează și o lecție de viață, prin personajul interpretat de Adriana Nicolae, cu deficiențe auditive, care, în ciuda acestora, nimic  nu o împiedică să își manifeste sentimentele.

 ”Piesa asta este despre toate felurile de iubire: cea de părinte, de copil, de frate, de iubită, de aproape”, a specificat Paul Ciuci.

De-a lungul anilor, trupa Compact a adus emoția în inimile îndrăgostiților cu hituri precum “Fata din vis”, “Pe tine te-am ales”, “Cântec pentru prieteni”, “Mi-e tare dor de tine”, dar și prin miile de concerte susținute în toată țara timp de 38 de ani, cântând totodată și pe aceeași scena cu Bonnie Tyler, Europe, Scorpions.

Pe lângă lansarea noului single, trupa Compact pregătește noi proiecte cu HaHaHa Production, iar anul viitor va pune în scenă un spectacol impresionant alături de numeroși colaboratori.

Citește mai multe despre Compact
Videoclipuri cu Compact
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE