Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: COMA - Montagne Russe

COMA ne duce într-un univers animat paralel prin videoclipul piesei "Montagne Russe", care poate fi privit mai jos. Această producţie Animation Worksheep ne prezintă un astronaut rătăcit intr-o lume părăsită şi rece.

Piesa "Montagne Russe" este extrasă de pe albumul "Orizont", lansat de COMA la finalul anului trecut. Videoclipul său animat a fost realizat în cadrul atelierului intensiv de animaţie Animation Worksheep, ediţia a noua. Atelierul s-a desfăşurat între 1 şi 22 septembrie la Centrul Internaţional de Cercetare şi Educaţie în Tehnologii Inovativ Creative. A fost un soi de prefaţă pentru Anim'est 2017, ediţia a dousaprezecea a celebrului festival de film de animaţie.

Clipul a avut premiera pe 5 octombrie în clubul Expirat, în cadrul evenimentului Animusic Night, urmat de un concert COMa. Animaţia prezintă un astronaut care cade în gol şi se loveşte de elementele unui univers fantastic, intrând într-un segment abstract al realităţii. Cadre psihedelice succedate, o dedublare a personajului şi o decompoziţie a ego-ului capătă proporţii cosmice în această animaţie simplă, dar pătrunzătoare.

Aminteşte de minimalismul lui Gopo, dar are ceva din întuncimea şi pesimismul universului lui "Samurai Jack". Mitul lui Sisif şi Atlas se regăsesc aici, iar fiinţa care trage la deal un pietroi masiv pare răpusă de greutăţi spre final. Încercând totuşi să se lupte cu ele rebelul care iese din normă este însoţit de vocea muzicienilor COMA, într-un crescendo puternic.

Albumul "Orizont" spune povestea COMA şi are rolul de a lega emoţiile din ultimii ani într-un mod unitar, ca un basm. De pe acest LP a fost extras single-ul "Dor" care a avut propria sa lansare de clip la începutul acestui an. La final de 2016 am văzut şi un inedit mix sub numele de "Coma's Dreams şi Carla's Coma", pentru piesele "Eroină" şi "Document".

Citește mai multe despre Coma
Videoclipuri cu Coma
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE