Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: COMA - La hotar (1/2)

Coma a lansat videoclipul noului single ”La hotar”. Acest clip este prima parte dintr-o poveste vizuală compusă din două episoade. Videoclipul ce completează firul epic este cel filmat pentru piesa ”Orizont”.

Coma a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul ”Orizont”. Melodia se numește ”La hotar” și este acompaniată de un videoclip regizat de BlackMoon. Piesa descrie prima parte a unei povești ce se încheie cu single-ul care denumește discul.

Noul album „Orizont” va spune povestea Coma, va lega toate emoțiile din ultimii ani într-un fir de basm, într-o unitate necesară și așteptată.

Este un album pe care și noi îl așteptăm de foarte mult timp. Evenimentele din viața noastră au făcut să dureze atât de mult, dar ne bucurăm că imboldul pe care l-au dat oamenii din fața scenei din ultimii ani ne-a motivat să facem asta și să băgăm un hei rup puternic și, ta-daaaaam! Acum este gata! Finally! Albumul o să conțină atât piesele lansate în ultimii ani cât și piese noi. O să fie COMA, adică și „pana” și „bâta”, piese suave și poezie, dar și riff-uri puternice și „tunete” de tobe.”, a declarat Dan Costea într-un interviu acordat InfoMusic.

Coperta albumului a fost creată de către SADDO, artist ilustrator şi muralist recunoscut atât pentru street art, zonă care l-a lansat, cât şi pentru colaborări cu galerii din Bucureşti, Viena, Berlin, Copenhaga, Stockholm, New York, Los Angeles, Montreal, Glasgow, Salvador.

Coma - ”Orizont” (copertă album)

Coma - ”Orizont” (copertă album)

Coma va susține concertul de lansare al noului album pe 26 noiembrie 2016, la Arenele Romane. În deschidere vor cânta trupele: Unflicted, Tragic, Hvnds, RoadkillSoda, Diamonds are Forever. Atmosfera între concerte va fi întreţinută de DJ Grobby Anne.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Coma
Videoclipuri cu Coma
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE