Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: The Code & Jackie Vegas - Spaceship

The Code a lansat o nouă piesă în colaborare cu Jackie Vegas, „Spacheship”. Noul material prezintă povestea de dragoste și peripețiile unui cuplu și ne amintește că „iubirea asta, te duce până la stele.”

Piesa a fost compusă de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionuț Catană (The Code), Alexandru Cotoi, iar de text Narcis Axinte (Jackie Vegas). Videoclipul piesei „Spaceship” a fost regizat și filmat de Michael Mircea, cel care a lucrat și la materialele pentru „I’m Coming Home”, „My Heart is Gone” sau „Diggy Down” (INNA) și prezintă povestea de dragoste cu aventuri și peripeții a unor îndrăgostiți.

The Code (pe numele lui, Ionuț Catană) este originar din Focșani și a studiat la liceul de muzica din Iași. A devenit cunoscut publicului din Romania odată cu participarea la Selecția Națională Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek și Georgian cu piesa „I’m Coming Home”, datorită votului publicului.

Narcis Axinte a.k.a. Jackie Vegas este solistul/chitaristul și compozitorul principal din trupa Harlequin_Jack, solistul formației Tourette Roulette, dar și basist/chitarist în trupele We Singing Colors și Crowd Control. Activează pe scena muzicii underground din România începând din 2007 până în prezent, timp în care a susținut peste 250 de concerte alături de trupele în care activează, dar și solo, în marea majoritate a României cât și în străinătate (Austria, India, Spania, Bulgaria, Republica Moldova).

„Colaborarea dintre mine și The Code a pornit de la un telefon primit din partea lui Vanotek, cu care mă știam din alte proiecte de studio. Mi-a fost prezentată piesa și a fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa mi-a transmis un „feeling” de vară și de evadare alături de persoana dragă. Faptul de a fi împreună împotriva lumii, cu un rucsac în spate, călătorind peste tot fără griji. De aici am venit și cu ideea de „Spaceship”, care invoaca lipsa granițelor pământești. Așa e câteodată cu iubirea asta, te duce până la stele.”, declară Jackie Vegas

Citește mai multe despre The Code
Videoclipuri cu The Code
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE