Urmărește-ne în Social Media

Cleopatra Stratan - Pupă-mă

Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă jucăuşă şi veselă, cu numele de "Pupă-mă". Acest track cu influenţe reggae primeşte un videoclip filmat lângă o cascadă şi la plajă. Clipul spune o poveste naivă de dragoste şi poate fi urmărit în articol.

Cleopatra Stratan ne propune o piesă catchy prin "Pupă-mă", cu un refren foarte uşor de fredonat. Videoclipul este filmat pe plajele din Grao şi Benicassim. Regia îi aparţine lui Iura Luncaşu, iar filmările au fost realizate în estul Spaniei, în regiunea Castellon de la Plana.

Despre aceste filmări Cleopatra a avut următoarele de spus:

M-am distrat super mult la filmări, având în vedere că şi scenariul e amuzant, iar datorită filmărilor am vizitat locuri uimitoare! Până şi vremea de afară a ţinut cu noi. Băiatul care a filmat cu mine, în rolul prietenului meu, este Ionuţ Popescu şi ne-am împrietenit foarte bine, ţinem şi acum legătura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut şi mă bucur că totul a ieşit bine.

Mesajul şi povestea single-ului au fost explicate de către artistă drept un îndemn pentru băieţii prea timizi. E vorba despre acei băieţi sfioşi care nu ştiu să cucereaza o fată şi apelează la cadouri scumpe şi artificii în loc să îşi urmeze inima. Piesa este compusă şi produsă de către Marius Dia, Alex Parker, MADS (Mădălin Roşioru), Alin Ilieş şi Marius Moga, în studiourile DeMoga Music.

Cleopatra Stratan a avut un ultim an plin de realizări, cucerind publicul cu piesa "Te las cu inima", care a strâns peste 43.5 milioane de vizualizări pe YouTube. La final de 2018 a colaborat cu Edward Sanda pe track-ul "Cozonac", sosit la fix pentru sărbătorile de iarnă şi având un vibe puternic de Crăciun. În 2019 artista a lansat piesa "Adio", care spune povestea sfârşitului primei iubiri.

A primit un videoclip cinematografic semnat Roman Burlaca. Cleopatra Stratan este o vedetă recunoscută global încă de la vârsta de 3 ani. Hit-ul "Ghiţă" a făcut furori în Japonia, Spania sau Mexic. Din 2008 tânăra are propria păpuşă, iar din 2009 se află în topul copiilor minune, pe locul 4. Cleo a bifat şi recorduri mondiale precum "cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susţinut un concert live de două ore în faţa unui public numeros" şi multe altele.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Află cine s-a ascuns sub masca Gheișei, simpaticul personaj de la Masked Singer 2021

Investigațiile au continuat la Masked Singer 2021. O nouă celebritate și-a dezvăluit adevărata identitate. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Gheișa │ FOTO: PRO TV

Seara de joi, 7 octombrie, a adus două momente de neuitat la Masked Singer. În primul rând, ne-am despărțit de un personaj îndrăgit - Gheișa. Superbul costum de păpușă asiatică a fost purtat de nimeni alta decât Cleopatra Stratan. Cântăreața în vârstă de 19 ani a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul "Ghiță", ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei păpușă, iar în anul 2009 a fost introdusă în topul copiilor minune.

În al doilea rând, am cunoscut-o pe Lady Panda, un nou personaj care va lupta să-și securizeze un loc în competiție, dar și să pună în dificultate măștile deja prezente.

Ce indicii a oferit Gheișa?

"Limba coreeană pentru mine este la fel ca graiul dulce moldovenesc pentru voi. Îl recunoașteți imediat și în același timp te amuză teribil Dacă vă spun că-mi plac melodramele coreene și orezul, sunt sigură că veți rămâne indiferenți. Dar dacă vă spun că ceea ce fac eu a depășit de mult granițele României și a ajuns cunoscut pe cel puțin patru continente, am încântat președinți cu talentul meu și am în palmares nu mai puțin de șase recorduri. Sunt sigură că nu o să mai prididiți cu presupunerile.

Timpul acela a trecut de mult, însă eu nu m-am schimbat aproape deloc. După ce toată lumea mi-a cunoscut numele, lumina reflectoarelor s-a oprit pentru mine și o bună bucată de timp am intrat într-un con de umbră. Dar să nu credeți că în această perioadă nu mi s-au întâmplat lucruri. Și liniștea asta a fost bună, dar despre asta am de gând să vă vorbesc data viitoare".

Cine au crezut detectivii că e Gheișa?

Mihaela Rădulescu a fost impresionată de momentul Gheișei, ba chiar a ghicit cine s-ar putea afla sub mască. Mihaela s-a gândit imediat la Cleopatra Stratan.

"Chiar a fost invitata mea când s-a lansat. Singura artistă cu șase, și chiar un pic mai multe recorduri mondiale, au fost pomenite doar șase, care sunt toate legate de cariera ei muzicală, care a cântat inclusiv în toate țările din Asia...Acolo este Cleopatra Stratan!"

Sugestia Mihaelei a fost susținută de INNA, care și ea la rândul său a spus că Gheișa este Cleopatra Stratan.

Datorită recordurile menționate, Alex Bogdan s-a dus pe pista sportivă și a nominalizat-o pe înotătoarea Diana Mocanu.

VIDEO: Cleopatra Stratan - Gheișa la Masked Singer 2021:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6