Urmărește-ne în Social Media

Cleopatra Stratan - O mie de fiori

Cleopatra Stratan revine în atenția fanilor cu o nouă piesă de dragoste, intitulată "O mie de fiori". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"O mie de fiori" este compusă de Cleopatra Stratan, Edward Sanda și Anastasia Sandu. Melodia vorbește despre beatitudinea pe care ne-o oferă iubirea. Versurile sunt acompaniate de o partitură pop cu influențe de muzică electronică.

"Piesa <<O mie de fiori>> este înălțătoare și genul de piesă care nu te lasă să stai. M-am atașat instant de sunetele ei, iar versurile descriu fiorii pe care îi simți în preajma persoanei iubite. Am scris-o și compus-o împreună cu Anastasia Sandu și Edward Sanda la Famous Production, iar videoclipul este regizat de George Secrieru", a spus Cleopatra Stratan.

Cleopatra a cunoscut succesul încă de la vârsta de 3 ani cu hit-ul "Ghiță", ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. După mai multe single-uri de succes printre care "Te las cu inima", "Pupă-mă", "Eu m-am pierdut", "La ușa mea" și "Dragoste, vă rog" alături de Edward Sanda, Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu o lună "Vorba de tine", o baladă emoționantă despre iubire.

Printre cele mai recente lansări se numără "Monte Carlo""Orele", o colaborare cu Pasha Parfeni și "Ceasu' bate iar", cea de-a doua piesă de pe EP-ul cu același nume.

Comentarii