Urmărește-ne în Social Media

Cleopatra Stratan - Monte Carlo

Cleopatra Stratan ne invită la dans cu "Monte Carlo", o piesă fresh și antrenantă. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Monte Carlo" a fost compusă de Theea Miculescu și vorbește despre puterea atracției. Versuri ca "N-am fumat nimic/N-am băut nimic/Totuși în preajma ta/Nu gândesc lucid" sunt îmbrăcate în ritmuri senzuale și catchy.

Noua piesă a Cleopatrei este acompaniată de un videoclip realizat de Spoială Brothers. Vizualul o arată pe Cleopatra ca o femme fatale, îmbrăcată într-o rochie mulată, cu paiete.

"Piesa <<Monte Carlo>> este cea mai glam piesă lansată până acum și nu mă refer doar la cântec, ci și la videoclip. Piesa e făcută la Famous Production cu Mario Morreti și Thea Miculescu și o pregătim de ceva timp pentru public, iar abia acum am considerat că e perioada potrivită de lansare. Nu e povestea mea personală, dar într-o oarecare măsură descrie sentimentul îndrăgostirii, primul sărut și primul <<Alo>>. Videoclipul a fost filmat la Chișinău cu echipa Spoială Brothers și mă bucur enorm că am lucrat cu ei. Au ecranizat perfect povestea piesei", a spus Cleopatra.

Cleopatra a cunoscut succesul încă de la vârsta de 3 ani cu hit-ul "Ghiță", ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. După mai multe single-uri de succes printre care "Te las cu inima", "Pupă-mă", "Eu m-am pierdut", "La ușa mea" și "Dragoste, vă rog" alături de Edward Sanda, Cleopatra Stratan a lansat în urmă cu o lună "Vorba de tine", o baladă emoționantă despre iubire.

Printre cele mai recente lansări se numără "Orele", o colaborare cu Pasha Parfeni și "Ceasu' bate iar", cea de-a doua piesă de pe EP-ul cu același nume.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5