Urmărește-ne în Social Media

Cleopatra Stratan și Edward Sanda - Cel puțin o veșnicie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își sărbătoresc iubirea cu o piesă romantică, așa cum s-ar aștepta fanii de la doi tineri îndrăgostiți. Cu prilejul lansării piesei și videoclipului "Cel puțin o veșnicie", cei doi anunță și data nunții, Cleopatra Stratan îmbrăcând chiar rochia de mireasă.

"Cel puțin o veșnicie" este o piesă compusă de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atât compoziția muzicală, cât și versurile fiind semnate de cei doi. Un veritabil testimonial, noul single este o demonstrație de iubire pe care artiștii și-o fac reciproc, înaintea nunții.

Cleopatra Stratan: "Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august!"

"O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august!

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!", a declarat Cleopatra Stratan.

Acest anunț, făcut de Cleo pe YouTube, a primit la scurtă vreme și o reacție din partea tatălui ei.

"Vă iubește tati!", a scris Pavel Stratan în secțiunea de comentarii a noului videoclip.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie în octombrie anul trecut, chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 18 ani. Artista a venit în București pentru a fi alături de iubitul ei, la fel cum și Edward a sărbătorit în luna iulie împlinirea a 23 de ani alături de iubita sa, printr-o vizită la Chișinău. Inelul de logodnă a fost ales de Edward împreună cu mama lui, iar cererea în căsătorie a avut loc în cadrul unei petreceri intime, la care au participat familiile celor doi și un cerc restrâns de prieteni.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Află cine s-a ascuns sub masca Gheișei, simpaticul personaj de la Masked Singer 2021

Investigațiile au continuat la Masked Singer 2021. O nouă celebritate și-a dezvăluit adevărata identitate. Află despre cine e vorba.

Publicat

pe

Gheișa │ FOTO: PRO TV

Seara de joi, 7 octombrie, a adus două momente de neuitat la Masked Singer. În primul rând, ne-am despărțit de un personaj îndrăgit - Gheișa. Superbul costum de păpușă asiatică a fost purtat de nimeni alta decât Cleopatra Stratan. Cântăreața în vârstă de 19 ani a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul "Ghiță", ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, artista are propria ei păpușă, iar în anul 2009 a fost introdusă în topul copiilor minune.

În al doilea rând, am cunoscut-o pe Lady Panda, un nou personaj care va lupta să-și securizeze un loc în competiție, dar și să pună în dificultate măștile deja prezente.

Ce indicii a oferit Gheișa?

"Limba coreeană pentru mine este la fel ca graiul dulce moldovenesc pentru voi. Îl recunoașteți imediat și în același timp te amuză teribil Dacă vă spun că-mi plac melodramele coreene și orezul, sunt sigură că veți rămâne indiferenți. Dar dacă vă spun că ceea ce fac eu a depășit de mult granițele României și a ajuns cunoscut pe cel puțin patru continente, am încântat președinți cu talentul meu și am în palmares nu mai puțin de șase recorduri. Sunt sigură că nu o să mai prididiți cu presupunerile.

Timpul acela a trecut de mult, însă eu nu m-am schimbat aproape deloc. După ce toată lumea mi-a cunoscut numele, lumina reflectoarelor s-a oprit pentru mine și o bună bucată de timp am intrat într-un con de umbră. Dar să nu credeți că în această perioadă nu mi s-au întâmplat lucruri. Și liniștea asta a fost bună, dar despre asta am de gând să vă vorbesc data viitoare".

Cine au crezut detectivii că e Gheișa?

Mihaela Rădulescu a fost impresionată de momentul Gheișei, ba chiar a ghicit cine s-ar putea afla sub mască. Mihaela s-a gândit imediat la Cleopatra Stratan.

"Chiar a fost invitata mea când s-a lansat. Singura artistă cu șase, și chiar un pic mai multe recorduri mondiale, au fost pomenite doar șase, care sunt toate legate de cariera ei muzicală, care a cântat inclusiv în toate țările din Asia...Acolo este Cleopatra Stratan!"

Sugestia Mihaelei a fost susținută de INNA, care și ea la rândul său a spus că Gheișa este Cleopatra Stratan.

Datorită recordurile menționate, Alex Bogdan s-a dus pe pista sportivă și a nominalizat-o pe înotătoarea Diana Mocanu.

VIDEO: Cleopatra Stratan - Gheișa la Masked Singer 2021:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31