Urmărește-ne în Social Media

Cleopatra Stratan și Edward Sanda - Cel puțin o veșnicie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își sărbătoresc iubirea cu o piesă romantică, așa cum s-ar aștepta fanii de la doi tineri îndrăgostiți. Cu prilejul lansării piesei și videoclipului "Cel puțin o veșnicie", cei doi anunță și data nunții, Cleopatra Stratan îmbrăcând chiar rochia de mireasă.

"Cel puțin o veșnicie" este o piesă compusă de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atât compoziția muzicală, cât și versurile fiind semnate de cei doi. Un veritabil testimonial, noul single este o demonstrație de iubire pe care artiștii și-o fac reciproc, înaintea nunții.

Cleopatra Stratan: "Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august!"

"O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august!

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!", a declarat Cleopatra Stratan.

Acest anunț, făcut de Cleo pe YouTube, a primit la scurtă vreme și o reacție din partea tatălui ei.

"Vă iubește tati!", a scris Pavel Stratan în secțiunea de comentarii a noului videoclip.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie în octombrie anul trecut, chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 18 ani. Artista a venit în București pentru a fi alături de iubitul ei, la fel cum și Edward a sărbătorit în luna iulie împlinirea a 23 de ani alături de iubita sa, printr-o vizită la Chișinău. Inelul de logodnă a fost ales de Edward împreună cu mama lui, iar cererea în căsătorie a avut loc în cadrul unei petreceri intime, la care au participat familiile celor doi și un cerc restrâns de prieteni.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5