Urmărește-ne în Social Media

Cleopatra Stratan și Edward Sanda - Cel puțin o veșnicie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își sărbătoresc iubirea cu o piesă romantică, așa cum s-ar aștepta fanii de la doi tineri îndrăgostiți. Cu prilejul lansării piesei și videoclipului "Cel puțin o veșnicie", cei doi anunță și data nunții, Cleopatra Stratan îmbrăcând chiar rochia de mireasă.

"Cel puțin o veșnicie" este o piesă compusă de Cleopatra Stratan și Edward Sanda, atât compoziția muzicală, cât și versurile fiind semnate de cei doi. Un veritabil testimonial, noul single este o demonstrație de iubire pe care artiștii și-o fac reciproc, înaintea nunții.

Cleopatra Stratan: "Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august!"

"O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august!

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!", a declarat Cleopatra Stratan.

Acest anunț, făcut de Cleo pe YouTube, a primit la scurtă vreme și o reacție din partea tatălui ei.

"Vă iubește tati!", a scris Pavel Stratan în secțiunea de comentarii a noului videoclip.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie în octombrie anul trecut, chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 18 ani. Artista a venit în București pentru a fi alături de iubitul ei, la fel cum și Edward a sărbătorit în luna iulie împlinirea a 23 de ani alături de iubita sa, printr-o vizită la Chișinău. Inelul de logodnă a fost ales de Edward împreună cu mama lui, iar cererea în căsătorie a avut loc în cadrul unei petreceri intime, la care au participat familiile celor doi și un cerc restrâns de prieteni.

Comentarii

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare