Urmărește-ne în Social Media

Cleopatra Stratan x Cristian Porcari - Închide ușa

"Închide ușa" este numele celui mai nou single pe care Cleopatra Stratan îl prezintă publicului, o colaborare inedită cu Cristian Porcari. Videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"Închide ușa" este un rollercoaster de emoții ce îți va rămâne întipărit în minte și în inimă de la prima ascultare. Cu un videoclip fresh ce dezvăluie o poveste pasională, "Închide ușa" este dovada pură că cei doi artiști transmit trăiri și sentimente profunde prin fiecare vers cântat, dar și a capacității lor de a crea muzică ce ajunge la sufletele oamenilor.

Piesa a luat naștere în timpul unei sesiuni de songwriting desfășurate la sfârșitul anului trecut, în cadrul unui music camp organizat în pitorescul oraș Borșa. Cu un mesaj aparte și sensibil, "Închide ușa" are muzica și versurile semnate de Cristian Porcari alături de Maria Andras și Anessa.

"<<Închide ușa>> este una dintre cele mai frumoase și powerful piese pe care le am și mi-a plăcut din prima. A fost compusă într-o tabără de muzică de la Borșa organizată de Silviu Păduraru și Andrei Șovan, iar când am auzit melodia mi-am dorit să fac parte din proiect. Mă bucur enorm de această colaborare cu Cristian, care este extrem de talentat și sper ca piesa asta să ajungă la cât mai multe inimi! Videoclipul filmat de Silviu Mîndroc ecranizează perfect tensiunea din piesă și echilibrează prin imagine stările pe care le avem fiecare dintre noi", a declarat Cleopatra Stratan.

Cristian Porcari a adăugat:

"Piesa a luat naștere la sfârșitul anului trecut, când împreună cu mai mulți songwriteri și producători am participat la un music camp la Borșa. Am compus piesa împreună cu alti artiști talentați în cadrul unei sesiuni de writing din acea tabără. Tot acolo am cunoscut-o pe Cleopatra și colaborarea a venit cumva în mod natural, amândoi fiind din Republica Moldova și având vârste apropiate, lucru care ne-a făcut să rezonăm mult mai bine. După ce piesa a prins contur într-o variantă demo, împreună cu ceilalți compozitori am simțit că s-ar potrivi cel mai bine într-o versiune finală vocea Cleopatrei. Vă invităm să vă lăsați inspirați și emoționați de acest nou single".

Cleopatra Stratan a cucerit publicul cu muzica sa de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei păpușă. În anul 2009, Cleopatra a fost inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și "Te las cu inima", "Pupă-mă", "Eu m-am pierdut", "La ușa mea", "Dragoste, vă rog" (alături de Edward Sanda) și "Cel puțin o veșnicie", au urmat "Vorba de tine", o baladă emoționantă despre iubire, dar și "În dreapta mea" și "Vremea de iubit" (alături de Edward Sanda).

Originar din Chișinău, Cristian Porcari este un producător și compozitor. După cursuri de dans și canto, s-a făcut remarcat la 14 ani în România la X Factor unde a cucerit juriul și publicul cu vocea sa. În 2019 a debutat cu hitul "Prea Fire", iar de atunci au urmat peste 20 de piese lansate cu succes de Cristian. Anul trecut, a lansat cântecul "Pielea ta", ce a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube și a devenit rapid viral pe TikTok.

Comentarii

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare