Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Cleopatra Stratan - Angela

Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă, de data aceasta cu versuri în limba engleză și rusă. Cleopatra este "Angela" în cel mai nou clip al său și este de nerecunoscut. Vă invităm să îl urmăriți.

Single-ul este compus de Ana Sîrbu (Sianna) și Radu Sîrbu în studioul Rassada Music. În regia lui Roman Burlaca, videoclipul este unul plin de culoare, inspirat din benzi desenate, în care Cleopatra joaca rolul unul personaj plin de sex appeal.

"Angela este un personaj îndrăzneț care s-a îndrăgostit de un fotbalist. Nu reușește să îi atragă atenția, așadar îi declară dragostea prin piesă. Roman Burlaca este cel care a ilustrat povestea Angelei, construind conceptul unei păpuși Barbie - o păpușă perfectă care prinde viață. Am abordat mai multe look-uri noi și îmi pare foarte bine că am avut prilejul de a experimenta. Îi mulțumesc Yanei Pozitivi pentru styling! Însăși piesa este o prezentare a Angelei: <<My name is Angela>> și a felului ei de a fi - îndrăzneață și nonconformistă. Sper să vă placă piesa așa cum îmi place mie", a declarat Cleopatra Stratan.

Născută în Republica Moldova, Cleopatra Stratan are în palmares șase recorduri mondiale: cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes, cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de două ore în fața unui public numeros, cel mai bine plătit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singură piesă, cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tânăr interpret care a avut un hit no.1 la nivel național și cel mai tânăr cântăreț de succes.

RECOMANDARE: Urmărește interviul acordat de Cleopatra Stratan pentru InfoMusic

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, artista a avut succes încă de la vârsta de 3 ani. Hitul "Ghiță" s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are și propria ei păpușă, iar din anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

În iunie 2018, Cleopatra a cucerit publicul cu piesa "Te las cu inima", o poveste ce o prezintă pe artistă într-o altă lumină: deși trage după ea un geamantan, la fel ca în clipul "Ghiță", ea nu mai este fetita cu ochelari si codite, ci o adevărată domnișoară. După ce i-a spus "Adio" lui "Ghița" la începutul lui 2019, Cleopatra Stratan a lansat single-ul "Pupă-mă" cu un videoclip de vară, filmat pe plajele din Grao și Benicassim, urmat de "Chocolata", piesă lansată în urmă cu patru luni.

Citește mai multe despre Cleopatra Stratan
Videoclipuri cu Cleopatra Stratan
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE