Urmărește-ne în Social Media

Clean Bandit & Topic - Drive (feat. Wes Nelson)

Clean Bandit și Topic l-au cooptat pe Wes Nelson pentru noua piesă ”Drive”. Cunoscut pentru aparițiile din reality show-ul "Love Island" și competițiile TV "Dancing on Ice" și "The X Factor: Celebrity", acesta monopolizează piesa cu vocea sa.

Clean Bandit face o echipă excelentă cu DJ-ul Topic lansând o piesă de vară, numai bună pentru playlisturile de festival. "Drive" se numește acest single ce-l are ca vocalist pe Wes Nelson, o vedetă destul de cunoscută a Marii Britanii, ce și-a făcut mulți fani după aparițiile sale în diverse emisiuni TV.

"Am vrut să anunț lansarea acestei piese de atâta timp! Acesta este un single special", a declarat Wes Nelson.

Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Dan Massie, ce captează foarte bine vibe-ul piesei.

Topic a colaborat de curând și cu Bebe Rexha, pentru piesa "Chain My Heart", în vreme ce duo-ul electro Clean Bandit a început anul cu single-ul "Higher", înregistrat alături de rapper-ul Iann Dior.

Topic spune că stilul lui muzical este "muzica melancolică de dans". Artistul și-a început cariera de DJ fiind inspirat de grei ai domeniului, precum Avicii, Timbaland sau Swedish House Mafia, fiind susținut și de fostul său profesor de muzică. Anul trecut, producătorul german a dat lovitura cu hitul "Breaking Me", lansat în colaborare cu A7S.

Comentarii