Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Clean Bandit feat Louisa Johnson - Tears

Clean Bandit și Louisa Johnson au lansat „Tears”, un single fresh și energic, perfect pentru vara aceasta. Piesa vine însoțită de un videoclip încărcat cu multe efecte vizuale, pe care îl puteți urmări mai jos.

Clean Bandit și Louisa Johnson ne surprind cu un nou videoclip pentru single-ul „Tears”. Piesa a fost lansată în luna mai a acestui an, iar încă de la debut s-a clasat pe a doua poziție în topurile de download din Marea Britanie.

Videoclipul este încărcat cu multe efecte vizuale, iar în imaginile sale, instrumentele celor de la Clean Bandit sunt cuprinse de fum și flăcări, iar apoi udate de ploaie.

Clean Bandit este o trupă de muzică electronică, fondată în 2009 și formată din Jack Patterson, Luke Patterson, Grace Chatto și Neil Amin-Smith.

Single-ul de debut al grupului a fost "Mozart's House", care s-a clasat pe locul 17, în topurile din UK. Formația și-a câștigat popularitatea cu piesa „Rather Be”, înregistrată în colaborare cu Jess Glynne. Melodia a rămas în vârful clasamentelor timp de patru săptămâni, iar în 2015, Clean Bandit a câștigat un premiu Grammy, pentru ea.

Citește mai multe despre Clean Bandit
Videoclipuri cu Clean Bandit
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE