Urmărește-ne în Social Media

Citizens! - My Kind of Girl

Citizens! a lansat videoclipul noului single "My Kind of Girl". Piesa este extrasă de pe albumul “European Soul“, promovat recent și la București.

Cel mai nou material discografic al trupei, ”European Soul”, a fost lansat luna trecută iar primele piese dezvăluite de pe acest album, ”Lighten Up” și ”Waiting for Your Lover”, sunt adevărate imnuri închinate muzicii pop. Versurile pieselor sunt despre dragoste, dorință și speranță, iar ritmul lor te face să vrei să dansezi și să te transpui în stări euforice. Ambele piese sunt compoziții reprezentative pentru noul disc.

Vorbind despre conceptul noului album, solistul trupei, Tom Burke, detaliază:

”Albumul este o declarație de dragoste pentru Europa…Noi visăm la un spirit unificat și plin de speranță care nu se teme de cei de pe margine. Titlul este mai mult ideologic decât politic și sugerează ideea de unitate, de incluziune; dezvăluindu-și latura emoțională, oamenii se apropie unii de ceilalți. Cele mai bune petreceri sunt cele la care toată lumea este invitată.”

Noul single extras de pe acest material se numește ”My Kind of Girl” și este promovat printr-un videoclip regizat de Julien+Adrien.

Comentarii