Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Ciprenko feat. Marius Moga - Teniși

Ciprenko, producător şi compozitor în echipa DeMoga Music, a lansat în colaborare cu Marius Moga piesa ”Teniși”. Melodia este acompaniată de un videoclip a cărui acțiune se petrece într-o mașină personalizată: o Dacia decapotabilă, colorată cu graffiti.

Piesa „Tenişi” este produsă şi compusă de Ciprenko, împreună cu Marius Moga, Shift, Achi şi Mihai Florescu.

„Acum 7 ani am cunoscut un om mişto, Ciprenko. La scurt timp l-am descoperit pe producătorul foarte bun Ciprenko, şi am scos piese care s-au încăpăţânat să ţină ocupate primele locuri ale radiourilor din România. Acum, pot să spun că îl cunosc pe prietenul meu, Ciprenko, şi sper că #tenişii noştri să fie la fel de încăpăţânaţi ca toate celelalte piese pe care le-am produs şi compus împreună”, spune Marius Moga.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga și nu este unul tipic, întrucât întreaga acţiune se petrece într-o maşină personalizată – o Dacia decapotabilă, colorată cu graffiti. Pe parcursul întregului videoclip, Ciprenko şi Marius Moga se distrează alături de prietenii lor şi de gaşca DeMoga Music.

„Eu sunt în şoc de o lună! Mi-am dat seama că am lângă mine cei mai tari oameni din lume! Marius mi-a pus în mână visul la cheie, cu tot cu instrucţiuni de folosire şi nu cred ca încap pe vreo foaie toate cuvintele pe care aş vrea să le spun. Piesa „Tenişi” este pentru toată lumea!”, a declarat Ciprenko.

Citește mai multe despre CiprenkoMarius Moga
Videoclipuri cu CiprenkoMarius Moga
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE