Urmărește-ne în Social Media

Ciara - I Bet

Ciara a lansat videoclipul noului single ”I Bet”. Piesa este produsă de Harmony Samuels și se regăsește pe albumul “Jackie“, așteptat în luna mai a acestui an.

După albumul din 2013, prin care Ciara a recâștigat simpatia fanilor și încrederea criticilor, tânăra artistă, devenită recent mamă, a pregătit pentru 2015 un nou LP. Materialul se numește ”Jackie” și este inspirat de schimbările din viața personală din ultimele luni.

"Noul meu album se numește ”Jackie”, acesta fiind numele mamei mele. Am ales acest titlu pentru că acum, fiind mamă, pot vedea lumea prin ochii ei", a declarat Ciara într-un interviu acordat presei australiene.

Discul este, conform artistei R&B, LP-ul ”pe care a visat să-l lanseze dintotdeauna”.

"Mereu am avut o viziune clară asupra a ceea ce vreau să fac, dar de data aceasta am fost extrem de specifică. Simt că e un moment important pentru mine, din punct de vedere personal, profesional și muzical. Prin acest album fac tot ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Din perspectiva sound-ului sunt încântată: am avut alături de mine echipa de producători cu care am visat mereu să lucrez."

Jackie” va fi lansat pe piață în mai 2015. Primul single dezvăluit de pe noul disc este ”I Bet”. Versurile piesei fac referire la relația cu fostul logodnic, rapper-ul Future.

PUBLICITATE
Comentarii