Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Ciara - Greatest Love

E "sezonul" iubirii, iar Ciara știe că nu oricine înțelege conceptul de "Greatest Love". Așa că în versurile noului ei single, artista ne explică faptul că iubirea adevărată valorează mai mult decât orice cadou.

Ciara readuce muzica R&B în mainstream, întâmpinând totodată Valentine's Day cu o piesă în afara clasicelor tipare. În versurile noului single ”Greatest Love”, Ciara îi declară iubirea soțului ei, jucătorul de fotbal american Russell Wilson. Aceasta îi mărturisește că iubirea lor valorează mai mult decât orice nestemată, fetița lor fiind dovada conexiunii dintre ei: “I ain’t saying I ain’t like all the carats and the stone/It’s just your love that I want/Now it’s you and me against the entire world, the entire world/I see our love when I look at our baby girl, I’m a lucky girl.”

Piesa ”Greatest Love” va fi inclusă pe viitorul album al artistei, la care încă se lucrează.

”Sunt super, super entuziasmată de noul meu album. M-am distrat atât de mult lucrând la el. Am început de fapt să lucrez la el cu puțin timp înainte de a o naște pe Sienna așa că a fost super distractiv; am dansat în studio cu burtica mea. Dar am revenit asupra lui și lucrurile încep să se contureze”, declara Ciara într-un interviu acordat pentru ABC.

În 2015, Ciara a lansat albumul “Jackie“, un material ”pe care a visat să-l lanseze dintotdeauna”. Discul a inclus single-urile ”I Bet” și ”Dance Like We’re Making Love”.

Ciara a ajuns în atenția publicului în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Goodies”. Discul a fost triplu certificat cu platină în America și a primit patru nominalizări la Grammy. Pe acest album se regăsesc hiturile "Goodies" și "1, 2 Step".

Citește mai multe despre Ciara
Videoclipuri cu Ciara
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE