Urmărește-ne în Social Media

Ciara - Greatest Love

E "sezonul" iubirii, iar Ciara știe că nu oricine înțelege conceptul de "Greatest Love". Așa că în versurile noului ei single, artista ne explică faptul că iubirea adevărată valorează mai mult decât orice cadou.

Ciara readuce muzica R&B în mainstream, întâmpinând totodată Valentine's Day cu o piesă în afara clasicelor tipare. În versurile noului single ”Greatest Love”, Ciara îi declară iubirea soțului ei, jucătorul de fotbal american Russell Wilson. Aceasta îi mărturisește că iubirea lor valorează mai mult decât orice nestemată, fetița lor fiind dovada conexiunii dintre ei: “I ain’t saying I ain’t like all the carats and the stone/It’s just your love that I want/Now it’s you and me against the entire world, the entire world/I see our love when I look at our baby girl, I’m a lucky girl.”

Piesa ”Greatest Love” va fi inclusă pe viitorul album al artistei, la care încă se lucrează.

”Sunt super, super entuziasmată de noul meu album. M-am distrat atât de mult lucrând la el. Am început de fapt să lucrez la el cu puțin timp înainte de a o naște pe Sienna așa că a fost super distractiv; am dansat în studio cu burtica mea. Dar am revenit asupra lui și lucrurile încep să se contureze”, declara Ciara într-un interviu acordat pentru ABC.

În 2015, Ciara a lansat albumul “Jackie“, un material ”pe care a visat să-l lanseze dintotdeauna”. Discul a inclus single-urile ”I Bet” și ”Dance Like We’re Making Love”.

Ciara a ajuns în atenția publicului în 2004, odată cu lansarea albumului de debut ”Goodies”. Discul a fost triplu certificat cu platină în America și a primit patru nominalizări la Grammy. Pe acest album se regăsesc hiturile "Goodies" și "1, 2 Step".

Comentarii