Urmărește-ne în Social Media

Ciara ft. Summer Walker - Better Thangs

Ciara face echipă cu Summer Walker pentru "Better Thangs". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Noua colaborare a artistelor este un îndemn pentru a închide capitolele vechi și a începe altele noi. "Better Thangs" se mândrește cu o producția realizată de la Kevo, Deli Banger, Precision Productions și Theron Thomas. Sound-ul energic îmbrățișează versurile motivaționale ale piesei. "Better Thangs" este cea de-a doua lansare din acest an a Ciarei, după "JUMP", o colaborare cu Coast Contra.

Ciara se mândrește cu o carieră muzicală plină de succes. Dincolo de miliarde de stream-uri, ea a câștigat zeci de certificări multiplatină, platină și aur în întreaga lume și a livrat hit-uri precum "One Step, Two Step" (feat. Missy Elliott), "Goodies", "Body Party", "I Bet", "Level Up" și multe altele.

Mai mult, Ciara a bifat apariții în film și televiziune. Ambițiile sale nu s-au oprit aici. Artista a lansat compania de producție Why Not You Productions, precum și The House of LR&C, o casă de modă în colaborare cu soțul ei, Russell Wilson. De asemenea, ea face parte din consiliul Fundației Why Not You și este co-autorul cărții ilustrate pentru copii, bestseller din New York Times, "Why Not You?".

Summer Walker a lansat mai multe colaborări în acest an. S-a alăturat lui The Weeknd pentru "Best Friends (Remix)" înainte de a face echipă cu Ari Lennox pentru "Queen Space". De asemenea, a apărut alături de Kendrick Lamar și Ghostface Killah pe "Purple Hearts".

Comentarii