Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Ciara - Dance Like We’re Making Love

Ciara a lansat videoclipul noului single ”Dance Like We’re Making Love”. Clipul transpune vizual ceea ce piesa sugerează încă din titlu.

După albumul din 2013, prin care Ciara a recâștigat simpatia fanilor și încrederea criticilor, tânăra artistă, devenită recent mamă, a revenit cu un nou LP. Materialul se numește ”Jackie” și este inspirat de schimbările din viața personală din ultimele luni.

„Noul meu album se numește ”Jackie”, acesta fiind numele mamei mele. Am ales acest titlu pentru că acum, fiind mamă, pot vedea lumea prin ochii ei”, a declarat Ciara într-un interviu acordat presei australiene.

Discul este, conform artistei R&B, LP-ul ”pe care a visat să-l lanseze dintotdeauna”.

„Mereu am avut o viziune clară asupra a ceea ce vreau să fac, dar de data aceasta am fost extrem de specifică. Simt că e un moment important pentru mine, din punct de vedere personal, profesional și muzical. Prin acest album fac tot ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Din perspectiva sound-ului sunt încântată: am avut alături de mine echipa de producători cu care am visat mereu să lucrez.”

Jackie” a fost lansat pe piață în mai 2015. Primul single dezvăluit a fost ”I Bet”, o piesă cu versuri inspirate de relația cu fostul logodnic, rapper-ul Future. Noul single, ”Dance Like We’re Making Love”, a fost produs de Dr. Luke și Cirkut

Tracklist ”Jackie” - Ciara:

 1. "Jackie (B.M.F.)"
 2. "That's How I'm Feelin' " (featuring Pitbull and Missy Elliott)
 3. "Lullaby"
 4. "Dance Like We're Making Love"
 5. "Stuck on You"
 6. "Fly"
 7. "I Bet"
 8. "Give Me Love"
 9. "Kiss & Tell"
 10. "One Woman Army"
 11. "I Got You"

Citește mai multe despre Ciara
Videoclipuri cu Ciara
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE