Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ciara - Dance Like We’re Making Love

Ciara a lansat videoclipul noului single ”Dance Like We’re Making Love”. Clipul transpune vizual ceea ce piesa sugerează încă din titlu.
Urmărește-ne pe

După albumul din 2013, prin care Ciara a recâștigat simpatia fanilor și încrederea criticilor, tânăra artistă, devenită recent mamă, a revenit cu un nou LP. Materialul se numește ”Jackie” și este inspirat de schimbările din viața personală din ultimele luni.

„Noul meu album se numește ”Jackie”, acesta fiind numele mamei mele. Am ales acest titlu pentru că acum, fiind mamă, pot vedea lumea prin ochii ei”, a declarat Ciara într-un interviu acordat presei australiene.

Discul este, conform artistei R&B, LP-ul ”pe care a visat să-l lanseze dintotdeauna”.

„Mereu am avut o viziune clară asupra a ceea ce vreau să fac, dar de data aceasta am fost extrem de specifică. Simt că e un moment important pentru mine, din punct de vedere personal, profesional și muzical. Prin acest album fac tot ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Din perspectiva sound-ului sunt încântată: am avut alături de mine echipa de producători cu care am visat mereu să lucrez.”

Jackie” a fost lansat pe piață în mai 2015. Primul single dezvăluit a fost ”I Bet”, o piesă cu versuri inspirate de relația cu fostul logodnic, rapper-ul Future. Noul single, ”Dance Like We’re Making Love”, a fost produs de Dr. Luke și Cirkut

Tracklist ”Jackie” - Ciara:

 1. "Jackie (B.M.F.)"
 2. "That's How I'm Feelin' " (featuring Pitbull and Missy Elliott)
 3. "Lullaby"
 4. "Dance Like We're Making Love"
 5. "Stuck on You"
 6. "Fly"
 7. "I Bet"
 8. "Give Me Love"
 9. "Kiss & Tell"
 10. "One Woman Army"
 11. "I Got You"

Citește mai multe despre Ciara
Videoclipuri cu Ciara
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE