Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Videoclip oficial: CHVRCHES - Miracle

CHVRCHES, una dintre cele mai apreciate trupe synthpop din Marea Britanie a lansat videoclipul piesei "Miracle". Melodia apăruse la începutul lunii şi prefaţează noul album al scoţienilor, care va sosi pe 25 mai. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul acestui articol.

"Miracle" este al patrulea single de pe noul LP, după "Get Out", "My Enemy" şi foarte apreciatul "Never Say Die". Solista Lauren Mayberry apare cu o aură angelică la începutul clipului, într-o rochie ce pare să fie de mireasă. Tânăra se trezeşte brusc în mijlocul unei revolte de stradă, prinsă între cele două tabere.

Între gaze lacrimogene şi proiectile care zboară, Lauren este apărată doar de jacheta sa de piele. Maşini vandalizate şi huligani creează o stare de agitaţie în acest tablou mişcător, dar protagonista rămâne neperturbată. Urmează secvenţe de bătăi ca în filmele clasice americane cu lupte în baruri.

Atunci când sintetizatorul produce un sample repetitiv, Lauren devine un soi de super erou, care îşi dă jacheta jos şi prin flashuri puternice de lumină îi opreşte pe toţi cei care se luptă. Un veritabil episod de "Stranger Things" într-o variantă plină de vopsea, gaz şi pumni.

CHVRCHES se pregăteşte de lansarea albumului cu numărul 3, "Love is Dead". Acesta vine luna viitoare şi include colaborări cu Matt Berniger de la The National. Deşi a lansat 4 single-uri de pe noul disc, trupa este de abia la primul clip dedicat unei melodii noi. Grupul britanic se pregăteşte de un turneu extins, care îi va duce la marile festivaluri din SUA şi Europa. Este pregătit şi un turneu nord american din calitate de headliner pentru la toamnă.

Lauren Maybery and co sunt la prima colaborare cu producători din afara cercului de apropiaţi. De această dată e vorba despre Greg Kurstin, cel care s-a ocupat de albumele lui Adele, Sia şi Beck, dar şi de Steve Mac, care a lucrat cu Shakira şi Demi Lovato. Au trecut 3 ani de la ultimul album, "Every One Eye".

Formaţia se înfiinţa în 2011, avându-i ca membri pe Lauren Maberry, Iain Cook şi Martin Doherty. Pe lângă axarea pe synthpop, muzicienii includ elemente de indietronica, indie pop şi EDM în muzica lor. Citează ca inspiraţie pe Depeche Mode, New Order, Robyn, Kate Bush sau Eurythmics.

Citește mai multe despre Chvrches
Videoclipuri cu Chvrches
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE