Urmărește-ne în Social Media

Chvrches feat. Hayley Williams - Bury It

Chvrches a lansat un videoclip animat pentru piesa „Bury It”, realizată în colaborare cu solista trupei Paramore, Hayley Williams. Noul material video este disponibil în articol.

Materialul video a fost realizat de un colaborator, artist și scriitor vechi al trupei, Jamie McKelvie, împreună cu specialistul Mighty Nice care s-a ocupat de animație.

„Muzica a avut mereu o mare influență asupra muncii mele și să fac un video, a fost ca un progres natural. Oportunitatea de a lucra la acest video cu asemenea colaboratori - Chvrches, Hayley Williams și Mighty Nice - a semnalat o realitate care s-a transformat mult mai bine decât mi-am imaginat.”, declară Jamie McKelvie

Noua versiune a piesei „Bury It” împreună cu Hayley Williams a fost extrasă de pe varianta reeditată a celui de-al doilea album al trupei, „Every Open Eye”, care va fi lansată pe 29 iulie 2016. Noua variantă conține două cântece noi și piese remixate de pe albumul original care a fost lansat în 2015.

„De când Jamie McKelvie a început să lucreze cu noi pentru designul posterelor Chvrches, am tot discutat modalități prin care ne-am putea continua relația creativă. Benzile desenate pe care el le-a realizat, Phonogram, Young Avengers, The Wicked+The Divine, au pus bazele reputației sale ca unul dintre cei mai unici și interesanți artiști.”, declară membrul trupei Chvrches, Iain Cook. 

Comentarii