INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Chvrches feat. Hayley Williams - Bury It

Chvrches a lansat un videoclip animat pentru piesa „Bury It”, realizată în colaborare cu solista trupei Paramore, Hayley Williams. Noul material video este disponibil în articol.

Materialul video a fost realizat de un colaborator, artist și scriitor vechi al trupei, Jamie McKelvie, împreună cu specialistul Mighty Nice care s-a ocupat de animație.

„Muzica a avut mereu o mare influență asupra muncii mele și să fac un video, a fost ca un progres natural. Oportunitatea de a lucra la acest video cu asemenea colaboratori - Chvrches, Hayley Williams și Mighty Nice - a semnalat o realitate care s-a transformat mult mai bine decât mi-am imaginat.”, declară Jamie McKelvie

Noua versiune a piesei „Bury It” împreună cu Hayley Williams a fost extrasă de pe varianta reeditată a celui de-al doilea album al trupei, „Every Open Eye”, care va fi lansată pe 29 iulie 2016. Noua variantă conține două cântece noi și piese remixate de pe albumul original care a fost lansat în 2015.

„De când Jamie McKelvie a început să lucreze cu noi pentru designul posterelor Chvrches, am tot discutat modalități prin care ne-am putea continua relația creativă. Benzile desenate pe care el le-a realizat, Phonogram, Young Avengers, The Wicked+The Divine, au pus bazele reputației sale ca unul dintre cei mai unici și interesanți artiști.”, declară membrul trupei Chvrches, Iain Cook. 

Citește mai multe despre ChvrchesHayley Williams
Videoclipuri cu ChvrchesHayley Williams
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE