BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Chuck Berry - Big Boys

Poate că sună incredibil dar primul videoclip al lui Chuck Berry tocmai a apărut, chiar dacă artistul nu mai este printre noi. Au trecut 2 luni de la trecerea în nefiinţă a rockstarului şi acum îi vedem creaţia adusă la viaţă la nivel vizual, prin videoclipul piesei "Big Boys".

Piesa este extrasă de pe albumul "Chuck", ultimul din cariera legendei rock and roll. Regizorii Matt Bizer şi Curtis Wayne Millard au pus în scenă acest clip, cu secvenţe dintr-un bal de liceu. Tinerii din "Big Boys" dansează plini de viaţă pe piesa lui Chuck, după un intro alb-negru clasic. Toate mişcările de dans din anii 50, 60 şi 70 sunt aici, clipul devenind o veritabilă călătorie în timp.

Alter ego-ul întinerit al lui Chuck e la fel de carismatic ca rockerul în anii 60. Senzaţional este acel micuţ îmbrăcat în costum, care le cucereşte pe toate damzelele din liceu cu mişcările sale de dans. Păr dat cu gel, sincroane şi fotografii lângă o inimioară din baloane, toate fac acest clip savuros precum piesele clasice ale lui Chuck. Trebuie spus că pe lângă coregrafia anilor 50 şi 60 se strecoară şi câteva elemente moderne, împrumutate de la hip-hop.

Chuck Berry a apucat să vadă realizarea acest videoclip, dar a încetat din viaţă pe 17 martie, în timp ce se afla în post producţie materialul. Albumul "Chuck" va fi lansat pe 9 iunie şi este primul disc de studio original al artistului în aproape 40 de ani. Berry a activat din 1953 până spre finalul vieţii sale, reuşind performanţa fantastică de a păstra energia şi timbrul neatinse la venerabilii săi 90 de ani.

Geniul care ne-a dat "Maybellene" şi "Johnny B. Goode" a pregătit 10 piese pentru ultimul său LP. Ele sunt dedicate soţiei sale, Thelmetta Berry, iar piesele includ multiple colaborări şi aportul copiilor cântăreţului.

Citește mai multe despre Chuck Berry
Videoclipuri cu Chuck Berry
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE