Urmărește-ne în Social Media

Cristina Bălan - Issues (cover Julia Michaels)

Cristina Bălan a înregistrat live un cover al hitului lansat de Julia Michaels, ”Issues”. Noua versiune a cunoscutei melodii este lansată în cadrul poiectului ULive Session.

Acompaniată de pian, vocea caldă a Cristinei Bălan oferă o nouă sensibilitate piesei compuse de Julia Michaels. Coverul acestui single face parte din maratonul muzical ULive Session, un proiect live de anvergură. Video-ul a fost filmat în București, la Qreator, iar din echipa de producție au făcut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mîndroc (post-producție video și audio), Five’s (sunet).

Issues” nu este singura surpriză live pregătita de Cristina. Artista va continua să demonstreze publicului că are o voce camelonică și în următoarele sesiuni live.

Cristina Bălan, Vocea României – sezonul 5, a lansat în partea a doua a anului 2017 single-ul și videoclipul “Sertar cu amintiri”. Prima apariție pe scenă a avut-o în 1999, când a format trupa Impact, iar din 2015, Cristina Balan are o formulă nouă de scenă și cântă live alături de band-ul ei.

ULive Session a început în 2017 cu versiuni live ale unor hituri de la Alina Eremia, Lora, AMI, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Ligia, Giulia, Ioana Ignat, Peter Pop, iar anul acesta continuă cu alte 15 momente muzicale – piese proprii, cover-uri și interpretări acusticeă

Comentarii