Urmărește-ne în Social Media

Christina Aguilera, TINI - Sueltame

Christina Aguilera se lasă inspirată de rădăcinile sale latino și lansează piesa ”Sueltame” în colaborare cu cântăreața argentiniană TINI. Piesa se plasează, ca sound, la intersecția dintre tango și muzica urbană.

"Sueltame" este o piesă foarte senzuală, în versurile căreia se pun sub semnul întrebării limitele și barierele existente în sex. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Ana Lily Amirpour în care Christina Aguilera ajunge să fie otrăvită cu o felie de tort.

Artista a prezentat publicului această piesă în cadrul Mallorca Live Festival 2022, pe această scenă interpretând-o pentru prima oară. Fanii au putut asculta și alte piese ale Christinei, de pe albumul "Aguilera", lansat în luna mai.

"Sueltame" se regăsește pe EP-ul "La Tormenta", ce vine în completarea EP-ului anterior, "La Fuerza". Cele două EP-uri formează albumul "Aguilera", material care a debutat pe poziția a 18-a în Billboard US Latin Pop Albums Chart. Pe acest material în limba spaniolă, cel de-al doilea din cariera artistei, se regăsesc single-urile "Pa Mis Muchachas", "Somos Nada" și "Santo".

Lucrul la acest LP a început în perioada pandemiei, artista declarând vara trecută că cel de-al doilea album al ei în limba spaniolă s-a lăsat prea mult timp așteptat. Au trecut mai bine de 20 de ani de la apariția discului "Mi Reflejo", care a urcat pe primul loc în Top Latin Albums și Latin Pop Albums (Billboard).

PUBLICITATE
Comentarii