Urmărește-ne în Social Media

Christina Aguilera - Somos Nada

Christina Aguilera continuă lansările în limba spaniolă și revine cu o piesă lentă, intitulată "Somos Nada". Balada vine acompaniată de un videoclip în care artista retrăiește amintiri din perioada frumoasă a unei relații cu final tragic.

După piesa "Pa Mis Muchachas", lansată în colaborare cu Becky G, Nathy Peluso și Nicki Nicole, Christina continuă povestea într-un nou videoclip. Artista ne dezvăluie cine era bărbatul din portbagajul mașinii sale, din clipul anterior, cei doi fiind, se pare, foști iubiți. Nu aflăm încă care au fost motivele ruperii relației, dar narațiunea pare a fi completată cu fiecare nou videoclip, așa încât următorul single va oferi, probabil, și mai multe detalii.

"Pa Mis Muchachas" și "Somos Nada" se vor regăsi pe viitorul album în limba spaniolă al Christinei. Lucrul la acest material de studio a început în perioada pandemiei, artista declarând în vară că cel de-al doilea LP al ei în limba spaniolă s-a lăsat prea mult timp așteptat. Au trecut mai bine de 20 de ani de la apariția discului "Mi Reflejo", care a urcat pe primul loc în Top Latin Albums și Latin Pop Albums (Billboard).

"E foarte important pentru mine să fac asta, e nostalgic și face parte din cultura mea latină. Mă bucur mult de oportunitatea de a-mi explora rădăcinile și de a înțelege mai bine cine sunt ca femeie. Piesele vor veni dintr-o perspectivă diferită."

Comentarii