Urmărește-ne în Social Media

Christina Aguilera, Ozuna - Santo

Christina Aguilera și Ozuna marchează prima lor colaborare cu piesa "Santo". Melodia este extrasă de pe "La Fuerza", albumul în limba spaniolă pe care Aguilera l-a dezvăluit fanilor pe 21 ianuarie 2022. Mai multe detalii și video în articol.

Compusă de cei doi artiști împreună cu GALE, DallasK și Josh Barrios, "Santo" este o piesă plină de energie și senzualitate, ce îmbină elemente de reggaeton și pop. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Nuno, ce îi are în prim plan pe cei doi muzicieni într-un cadru încărcat de mister.

"Santo" se găsește pe cel mai recent album lansat de Aguilera - "La Fuerza". Materialul vine după 20 de ani de la "Mi Reflejo", primul album în limba spaniolă prezentat de cântăreață.

"<<La Fuerza>> este un proiect pentru mine, pentru originile mele și pentru copiii mei - ca ei să poată aprofunda ereditatea lor. Este un vis să îmi împărtășesc istoria, dragostea și respectul pentru o parte din mine care mi-e atât de dragă. Sunt mândră să explorez mai multe despre mine și despre muzică cu fiecare proiect nou. A fost incredibil de special să lucrez cu atât de mulți artiști talentați pentru a aduce la viață acest album", a scris Christina Aguilera pe Instagram.

Tracklist "La Fuerza":

  1. Ya Llegué
  2. Pa Mis Muchachas
  3. Somos Nada
  4. Santo
  5. Como Yo
  6. La Reina

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Christina Aguilera lansează o nouă variantă a videoclipului "Beautiful" - TEASER

Christina Aguilera regândește unul dintre cele mai apreciate videoclipuri din cariera sa. Este vorba de vizualul piesei "Beautiful", extrasă de pe albumul "Stripped". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Christina Aguilera A Great Big World Fall on Me
Videoclip Christina Aguilera A Great Big World Fall on Me │ FOTO: Christina Aguilera

Christina Aguilera sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului "Stripped" și, pentru a onora unul dintre cele mai mari single-uri de pe acest disc, cântăreața va dezvălui un nou videoclip muzical pentru "Beautiful".

"Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la <<Stripped>> și a Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, sunt onorată să prezint un nou videoclip pentru <<Beautiful>>", a comentat Aguilera pe platformele de socializare.

Mesajul este acompaniat de un teaser video în care sunt prezentate niște adolescente. Stau așezate la masă și se machiază în fața unui telefon și a unei lămpi circulare. Videoclipul complet urmează să fie lansat pe 19 octombrie.

Piesa "Beautiful" a ajuns pe locul 2 în Billboard Hot 100 pe 1 februarie 2003 și a petrecut în total 27 de săptămâni în top. De asemenea, și albumul "Stripped", de pe care este extrasă "Beautiful", a ajuns pe locul 2 în topul de albume Billboard 200 pentru toate genurile și a petrecut un total de 79 de săptămâni în clasament.

Recunoscută pentru vocea sa puternică și piesele ce au ajuns hituri, Christina a vândut milioane de albume la nivel mondial și a fost de cinci ori pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. Aguilera a obținut multe premii, inclusiv cinci Grammy, un premiu Latin Grammy, premiul PCA "People's Voice", Glamour's Woman of the Year, dar și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

În ultima vreme, artista a lansat o serie de piese în limba spaniolă. Melodiile se regăsesc pe EP-urile "La Tormenta" și "La Fuerza". Cele două materiale formează albumul "Aguilera", ce a debutat pe poziția a 18-a în Billboard US Latin Pop Albums Chart. Pe acest material în limba spaniolă, cel de-al doilea din cariera artistei, se regăsesc single-urile "Pa Mis Muchachas", "Somos Nada" sau "Santo".

Citește în continuare