Urmărește-ne în Social Media

Christina Aguilera - La Reina

Christina Aguilera continuă seria lansărilor de piese în spaniolă. Noul single se numește ”La Reina” (”Regina”) și este o melodie lentă, cu influențe mexicane. Videoclipul ne-o prezintă pe artistă într-o rochie roșie flamboaiantă, ce-i subliniază linia corpului.

Noua piesă "La Reina" se regăsește pe EP-ul "La Fuerza", lansat de artistă în luna ianuarie.

""La Fuerza" (The Strength)... în acest prim capitol sunt reprezentate diferite elemente ale conceptului de a fi puternic în zilele noastre, dezlănțuind astfel noi laturi ale mele, ca femeie, luptătoare, mamă și artist", a explicat Christina pe Instagram.

Pe EP-ul "La Fuerza" se regăsesc 6 piese, inclusiv "Pa Mis Muchachas", "Somos Nada" și "Santo". Materialul a debutat pe prima poziție în topul Portuguese Digital Albums și pe poziția a doua în US Latin Pop Albums (Billboard).

Lucrul la acest material de studio a început în perioada pandemiei, artista declarând vara trecută că cel de-al doilea album al ei în limba spaniolă s-a lăsat prea mult timp așteptat. Au trecut mai bine de 20 de ani de la apariția discului "Mi Reflejo", care a urcat pe primul loc în Top Latin Albums și Latin Pop Albums (Billboard).

Comentarii

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare