Urmărește-ne în Social Media

Christina Aguilera - La Reina

Christina Aguilera continuă seria lansărilor de piese în spaniolă. Noul single se numește ”La Reina” (”Regina”) și este o melodie lentă, cu influențe mexicane. Videoclipul ne-o prezintă pe artistă într-o rochie roșie flamboaiantă, ce-i subliniază linia corpului.

Noua piesă "La Reina" se regăsește pe EP-ul "La Fuerza", lansat de artistă în luna ianuarie.

""La Fuerza" (The Strength)... în acest prim capitol sunt reprezentate diferite elemente ale conceptului de a fi puternic în zilele noastre, dezlănțuind astfel noi laturi ale mele, ca femeie, luptătoare, mamă și artist", a explicat Christina pe Instagram.

Pe EP-ul "La Fuerza" se regăsesc 6 piese, inclusiv "Pa Mis Muchachas", "Somos Nada" și "Santo". Materialul a debutat pe prima poziție în topul Portuguese Digital Albums și pe poziția a doua în US Latin Pop Albums (Billboard).

Lucrul la acest material de studio a început în perioada pandemiei, artista declarând vara trecută că cel de-al doilea album al ei în limba spaniolă s-a lăsat prea mult timp așteptat. Au trecut mai bine de 20 de ani de la apariția discului "Mi Reflejo", care a urcat pe primul loc în Top Latin Albums și Latin Pop Albums (Billboard).

Comentarii