Urmărește-ne în Social Media

Christina Aguilera - Beautiful (2022 Version)

Christina Aguilera a lansat un nou videoclip pentru celebra ei melodie "Beautiful". La fel ca originalul, și proaspătul material video este emoționant și ilustrează o serie de problematici sensibile. Te invităm să îl urmărești în articol.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la albumul "Stripped", de pe care este extrasă și piesa "Beautiful", Christina Aguilera prezintă un nou videoclip muzical. Materialul transmite un mesaj puternic și dureros, prezentând copii și adolescenți care se confruntă cu mesaje negative pe rețelele de socializare, tulburări de dismorfie corporală, operații estetice, depresie și gânduri de suicid.

Videoclipul este regizat de Fiona Jane Burgess, și, deși nu apare în clip, Christina a declarat următoarele:

"<<Suntem frumoși, indiferent de ce spun ei>> - un mesaj pe care îl voi susține mereu și pe care îl voi insufla copiilor mei în fiecare etapă a vieții lor!

Astăzi, este mai greu ca niciodată să ne auzim propria voce printre atât de mulți alții care ne infiltrează mințile cu idei amestecate și care vor conduce în cele din urmă la a uita de propriul adevăr și propria valoare.

Videoclipul original <<Beautiful>> și-a propus să aducă conștientizare și compasiune în fața judecății, criticilor și opiniilor externe. Încă păstrează un mesaj important, acela de a ne aminti valorile noastre autentice în ciuda a ceea ce societatea ne alimentează, de a găsi un sentiment de echilibru și a ne accepta pentru ceea ce suntem".

Piesa "Beautiful" a ajuns pe locul 2 în Billboard Hot 100 pe 1 februarie 2003 și a petrecut în total 27 de săptămâni în top. De asemenea, și albumul "Stripped", de pe care este extrasă "Beautiful", a ajuns pe locul 2 în topul de albume Billboard 200 pentru toate genurile și a petrecut un total de 79 de săptămâni în clasament.

Recunoscută pentru vocea sa puternică și piesele ce au ajuns hituri, Christina a vândut milioane de albume la nivel mondial și a fost de cinci ori pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. Aguilera a obținut multe premii, inclusiv cinci Grammy, un premiu Latin Grammy, premiul PCA "People's Voice", Glamour's Woman of the Year, dar și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare