Urmărește-ne în Social Media

Christina Aguilera - Beautiful (2022 Version)

Christina Aguilera a lansat un nou videoclip pentru celebra ei melodie "Beautiful". La fel ca originalul, și proaspătul material video este emoționant și ilustrează o serie de problematici sensibile. Te invităm să îl urmărești în articol.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la albumul "Stripped", de pe care este extrasă și piesa "Beautiful", Christina Aguilera prezintă un nou videoclip muzical. Materialul transmite un mesaj puternic și dureros, prezentând copii și adolescenți care se confruntă cu mesaje negative pe rețelele de socializare, tulburări de dismorfie corporală, operații estetice, depresie și gânduri de suicid.

Videoclipul este regizat de Fiona Jane Burgess, și, deși nu apare în clip, Christina a declarat următoarele:

"<<Suntem frumoși, indiferent de ce spun ei>> - un mesaj pe care îl voi susține mereu și pe care îl voi insufla copiilor mei în fiecare etapă a vieții lor!

Astăzi, este mai greu ca niciodată să ne auzim propria voce printre atât de mulți alții care ne infiltrează mințile cu idei amestecate și care vor conduce în cele din urmă la a uita de propriul adevăr și propria valoare.

Videoclipul original <<Beautiful>> și-a propus să aducă conștientizare și compasiune în fața judecății, criticilor și opiniilor externe. Încă păstrează un mesaj important, acela de a ne aminti valorile noastre autentice în ciuda a ceea ce societatea ne alimentează, de a găsi un sentiment de echilibru și a ne accepta pentru ceea ce suntem".

Piesa "Beautiful" a ajuns pe locul 2 în Billboard Hot 100 pe 1 februarie 2003 și a petrecut în total 27 de săptămâni în top. De asemenea, și albumul "Stripped", de pe care este extrasă "Beautiful", a ajuns pe locul 2 în topul de albume Billboard 200 pentru toate genurile și a petrecut un total de 79 de săptămâni în clasament.

Recunoscută pentru vocea sa puternică și piesele ce au ajuns hituri, Christina a vândut milioane de albume la nivel mondial și a fost de cinci ori pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. Aguilera a obținut multe premii, inclusiv cinci Grammy, un premiu Latin Grammy, premiul PCA "People's Voice", Glamour's Woman of the Year, dar și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Christina Aguilera lansează o nouă variantă a videoclipului "Beautiful" - TEASER

Christina Aguilera regândește unul dintre cele mai apreciate videoclipuri din cariera sa. Este vorba de vizualul piesei "Beautiful", extrasă de pe albumul "Stripped". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Christina Aguilera A Great Big World Fall on Me
Videoclip Christina Aguilera A Great Big World Fall on Me │ FOTO: Christina Aguilera

Christina Aguilera sărbătorește 20 de ani de la lansarea albumului "Stripped" și, pentru a onora unul dintre cele mai mari single-uri de pe acest disc, cântăreața va dezvălui un nou videoclip muzical pentru "Beautiful".

"Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la <<Stripped>> și a Zilei Mondiale a Sănătății Mintale, sunt onorată să prezint un nou videoclip pentru <<Beautiful>>", a comentat Aguilera pe platformele de socializare.

Mesajul este acompaniat de un teaser video în care sunt prezentate niște adolescente. Stau așezate la masă și se machiază în fața unui telefon și a unei lămpi circulare. Videoclipul complet urmează să fie lansat pe 19 octombrie.

Piesa "Beautiful" a ajuns pe locul 2 în Billboard Hot 100 pe 1 februarie 2003 și a petrecut în total 27 de săptămâni în top. De asemenea, și albumul "Stripped", de pe care este extrasă "Beautiful", a ajuns pe locul 2 în topul de albume Billboard 200 pentru toate genurile și a petrecut un total de 79 de săptămâni în clasament.

Recunoscută pentru vocea sa puternică și piesele ce au ajuns hituri, Christina a vândut milioane de albume la nivel mondial și a fost de cinci ori pe locul 1 în topul Billboard Hot 100. Aguilera a obținut multe premii, inclusiv cinci Grammy, un premiu Latin Grammy, premiul PCA "People's Voice", Glamour's Woman of the Year, dar și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

În ultima vreme, artista a lansat o serie de piese în limba spaniolă. Melodiile se regăsesc pe EP-urile "La Tormenta" și "La Fuerza". Cele două materiale formează albumul "Aguilera", ce a debutat pe poziția a 18-a în Billboard US Latin Pop Albums Chart. Pe acest material în limba spaniolă, cel de-al doilea din cariera artistei, se regăsesc single-urile "Pa Mis Muchachas", "Somos Nada" sau "Santo".

Citește în continuare