Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Christina Aguilera - Accelerate ft. Ty Dolla $ign, 2 Chainz

Christina Aguilera a revenit pe scena muzicală cu un nou single, "Accelerate". Acesta este înţesat de nume mari ce apar la "featuring", de la Ty Dolla $ign la 2 Chainz, iar Kanye West s-a ocupat de co-producţie. Melodia primeşte un videoclip pe care îl puteţi viziona în cadrul acestui articol.

Trăim o adevărată revenire a anilor 90, cu piese noi de la Celine Dion, Guns N' Roses şi Alice In Chains lansate în câteva zile, iar acum Xtina ne aduce în aceeaşi perioadă când MTV-ul deborda de hituri. Noua piesă a fost bine primită de fani, sărind de 6 milioane de vizualizări în doar 2 zile. Christina s-a orientat spre un hip-hop eclectic, cu o piesă nu prea radio-friendly, cu fracturi de ritm şi evoluţii imprevizibile.

Abordarea vocală a muzicianei aminteşte de timbrul lasciv al Rihannei. Beat-urile sunt tribale, iar clipul îmbină cadre alb negru cu Christina cu prim planuri senzuale cu buzele artistei. O Xtina cu pistrui, costum decoltat şi cu sclipici pe buze invocă perioada senzuală a lui Katy Perry, înainte de feminine empowerement. Christina domină peisajul sonic şi pe cel vizual, având secvenţe la graniţa dintre softcore şi NSFW.

Vedeta pop este îmbăiată în miere, iar prim planurile sunt foarte senzuale, cu decupaje de ani '90. Nu lipsesc vocalizele pentru care Aguilera este atât de cunoscută. A spune că această piesă este hip-hop este o definiţie prea largă, iar a o numi pop e departe de adevăr. Hibridul este realizat în mod inedit şi fără a apela la EDM, ceea ce este o raritate în ziua de azi.

Odată cu lansarea lui "Accelerate", Christina a confirmat şi existenţa unui nou album, "Liberation". Acesta va sosi pe 15 iunie şi este al şaselea material discografic al Xtinei. Videoclipul este regizat de către Zoey Grossman, iar Kanye este creditat ca autor de versuri şi compozitor pentru acest single. În afară de colaborarea cu raperii anterior amintiţi, pe album îi vom mai auzi şi pe Demi Lovato, Keida, Shenseea şi există şi o piesă interludiu care o scoate pe jurata The Voice din zona de confort.

"Liberation" include 15 piese noi şi Christina Aguilera a fost producătorul său executiv. Artista este activă din 1993 şi are la activ 5 premii Grammy, un premiu Latin Grammy şi o stea pe Hollywood Walk of Fame. A vândut peste 50 de milioane de discuri şi în 2009 se clasa pe locul 58 în lista de "Cei mai buni 100 de cântăreţi din toate timpurile", realizată de Rolling Stones.

Aguilera are o voce de soprană, care acoperă 4 octave. Timbrul său vocal este comparabil cu cel al lui Mariah Carey şi Whitney Houston.

Citește mai multe despre 2 ChainzChristina AguileraTy Dolla Sign
Videoclipuri cu 2 ChainzChristina AguileraTy Dolla Sign
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE