Urmărește-ne în Social Media

Chris Brown - Questions

După ce a fost prezent în toate tabloidele în ultimele zile Chris Brown revine cu piesa "Questions", care primeşte un videoclip pe bază de dansuri exotice. La graniţa dintre dancehall şi R&B, piesa se pretează la remixuri EDM.

Chris Brown a apărut pe una dintre melodiile noi ale lui Future în această vară, ambii petrecând cu damzele la o vilă luxoasă în videoclip. Acum Chris Brown e văzut exersând coregrafii, împreună cu un grup de dansatori, pe un fundal iluminat cu neoane albastre, verzi şi roşii. Cine va asculta cu atenţie "Questions" va recunoaşte câteva versuri din piesa "Turn Me On" a lui Kevin Lyttle, mega hit al ultimelor veri.

Acest single este extras de pe albumul "Hearbreak on a Full Moon", o creaţie uriaşă, cu 40 de track-uri şi un dublu LP care va sosi de Halloween. Între timp artistul de 28 de ani a ajuns în presă tot mai mult, povestind despre seara în care a agresat-o fizic pe Rihanna. Rapperul susţine că a fost o luptă corp la corp într-un Lamborghini, pornită de la gelozia Rihannei şi că se consideră un monstru pentru acea seară.

Pe lângă noul album şi colaborările cu alţi artişti hip-hop, Chris Brown pregăteşte şi un documentar, "Welcome to My Life". Acesta va oferi o privire asupra vieţii artistului, a carierei dar şi a relaţiei tumultoase cu Rihanna şi a momentelor grele care l-au dus la reabilitare pe muzician. Activ din 2005, Chris Brown are 7 albume de studio la activ, apariţii în filme de la Hollywood şi s-a implicat şi în curentul de artă urbană din State.

Chris este pe locul 7 în rândul artiştilor cu cele mai multe entry-uri în Billboard Hot 11, 82 în total până acum.

PUBLICITATE
Comentarii