Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Chris Brown - High End ft. Future, Young Thug

Profitând de isteria lui "Vineri 13" şi apropierea de Halloween, Chris Brown lansează un clip tematic pentru piesa "High End". Melodia este un featuring cu Future şi Young Thug şi va fi inclusă pe viitorul album al lui Chris.

Sub umbra unei luni roşii imense, Chris Brown şi o hologramă a lui Future fac furori în cluburi. "High End" este o piesă cu sintetizatoare misterioase în fundal, percuţie ţinută la minim şi un bas profund. Toate personajele sunt îmbrăcate în zombii, vârcolaci sau alte creaturi horror, sărbătorind devreme Halloween. Chris Brown devine un soi de combinaţie între zombie şi vârcolac, cu lentile de contact roşii.

"High End" este un clip regizat de către Breezy şi Spiff TV, iar dansurile realizate de către protagonişti sunt inspirate de "Thriller" al lui Michael Jackson. Brown îşi arată mişcările de dans care l-au consacrat cu ani în urmă, dovedind că e la fel de flexibil ca la începutul carierei, când făcea dance battles. Young Thug cântă despre faptul că "îşi doreşte o Miley" şi are un flow mai rapid decât ceilalţi doi artişti.

Melodia abundă de autotune şi este ilustrată cu domnişoare care fac twerking machiate în mod monstruos. Chris Brown îşi va lansa noul LP, "Heartbreak on a Full Moon" pe 31 octombrie, materialul fiind înţesat de colaborări. Am putut asculta în această vară colaborarea cu Future pe piesa "PIE", dar şi single-ul "Questions", cu influenţe dancehall.

Noul disc va fi de fapt un dublu album, cu 45 de piese. Recent Chris Brown a lansat documentarul "Welcome to My Life", care a debutat pe Netflix. Include interviuri în exclusivitate, imagini din culisele concertelor şi secţiuni confestionale pentru celebrul rapper.

Citește mai multe despre Chris BrownFutureYoung Thug
Videoclipuri cu Chris BrownFutureYoung Thug
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE