Urmărește-ne în Social Media

Childish Gambino - Feels Like Summer

După ce a rupt în două Internetul cu videoclipul "This is America", Childish Gambino revine cu "Feels Like Summer". Acesta este un nou videoclip, de această dată unul animat şi plin de apariţii cameo ale unor celebrităţi. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Cine priveşte cu atenţie clipul "Feels Like Summer" va vedea o sumedenie de scene inedite, toate cu rapperi celebri. Future îi fură bicicleta lui Drake, cei de la Migos joacă baschet iar Kanye West plânge şi poartă o şapcă MAGA. Apare şi Eminem într-o variantă miniaturală şi îmbrăcat ca Superman. Nu lipsesc nici Michelle Obama sau chiar Barack Obama, într-o secţiune psihedelică a clipului.

Snoop Dogg, Dr Dre şi Puff Daddy par să facă dansul din "Thriller" al lui Michael Jackson, iar lista de apariţii surpriză nu se mai termină. Melodia este perfectă pentru o după amiază leneşă de vară, de zăcut în hamac cuprins de dolce far niente absolut. Un fluier discret şi o chitară acustică în surdină creează o ambianţă de plajă, care te poate transporta în Havana, Caraibe sau Jamaica.

Nicki Minaj şi Travis Scott se joacă cu jucăriile celor mici în clip, iar alte apariţii de celebrităţi îi includ pe 21 Savage, Beyonce, Gucci Mane, Will Smith, SZA, Travis Scott sau Rihanna. Şi personalităţi feminine ca Whitney Houston sau Janelle Monae îşi găsesc loc în fantezia lui Childish Gambino. Apare şi un tribut pentru rapperul Fredo Santana, care a încetat din viaţa la începutul anului, la doar 27 de ani

Donald Glover se pregăteşte de un turneu în perioada următoare, în America de Nord. Va cânta în deschiderea sa Rae Sremmurd.

Artistul a co-regizat "Feels Like Summer", împreună cu Ivan Dixon şi Greg Sharp. Dacă "This is America" a stârnit comentariu social, atunci aceasta creaţie animată va aprinde sau stinge beef-uri între rapperii din State. Această piesă se putea auzi pentru prima oară în iulie, împreună cu "Summertime Magic". Ambele au fost compuse şi coproduse de Gambino şi Ludwig Goransson, unul dintre colaboratorii preferaţi ai artistului.

Childish Gambino a lansat câteva hituri apreciate, dar nu şi un album nou încă. Al patrulea său disc ar urma să vină până la final de an.

Comentarii