Urmărește-ne în Social Media

The Chemical Brothers - C-h-e-m-i-c-a-l

The Chemical Brothers a lansat videoclipul noului single ”C-h-e-m-i-c-a-l”. Vizualul a fost regizat de Adam Smith și Marcus Lyall, creația vizuală având în spate tehnologia de scanare a mișcării.

The Chemical Brothers a lansat un nou single, intitulat ”C-h-e-m-i-c-a-l”. Melodia este acompaniată de un videoclip inedit, în care niște dansatori sunt transformați în personaje holografice. Clipul este realizat cu ajutorul tehnologiei de scanare a mișcării, folosită de obicei în jocurile video.

Cel mai recent disc The Chemical Brothers, „Born in the Echoes”, a fost lansat în iulie 2015, la 5 ani de la materialul precedent, ”Further”. Discul a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart, pe locul al 2-lea în topul albumelor din Elveția și Belgia și pe locul 73 în clasamentul US Billboard 200. Pe acest album este inclusă o colaborare cu Beck, pentru piesa ”Wide Open”, ce beneficiază de un videoclip inedit produs de John Madsen și regizat de Dom & Nic. Vizualul o prezintă pe actrița și balerina de origine japoneză Sonoya Mizuno.

Duo-ul The Chemical Brothers și-a început activitatea în 1991, fiind promotori ai stilului big beat. Îmbinând muzica dance cu rock-ul și rap-ul, grupul și-a crescut baza de fani de la un an la altul. De-a lungul celor 25 de ani de carieră au avut 6 albume poziționate în fruntea topurilor britanice, având în palmares și un premiu Grammy pentru Best Rock Instrumental Performance. Trupa a primit, de asemenea, oferte de a mixa pentru Oasis, The Stone Roses, Fat Boy Slim și Kylie Minogue.

The Chemical Brothers a concertat anul acesta la București. Duo-ul a fost unul dintre headlineri la Summer Well Festival 2016.

PUBLICITATE
Comentarii