Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Cheloo - Lumina de la capătul tunului (Limbaj vulgar)

Cheloo ne aduce o altfel de lumină de sărbători. Limbajul este unul licențios, pentru că "Lumina de la capătul tunului" este una necenzurată, brută, deranjantă.

Realitatea e neîndulcită în ochii lui Cheloo, iar izolarea nu se tratează cu speranță, ci cu versuri care ne pun în situația de a accepta adevăruri inconfortabile.

"Vreau să-ți dau speranță, dar n-am / Și n-am avut nevoie niciodată / Dacă viața mă fură la nota de plată / Mă simt dator să-i dau țeapă", spune Cheloo pe refrenul piesei  "Lumina de la capătul tunului".

Într-o notă la fel de "pozitivă", Cheloo concluzionează că "E o țară de c*cat pentru că țara suntem noi!", pe intro-ul și outro-ul piesei intervenind Richard Zamfirache.

Cheloo are la activ trei materiale discografice. Albumul de debut solo, intitulat "Sindromul Tourette", a fost lansat în 2003. De pe acest album a fost extras single-ul "Vicii" cu Bitză. Trei ani mai târziu, pe 30 martie 2006, apare pe piață cel de-al doilea disc solo, intitulat "Fabricant de Gunoi", având ca piesă de promovare "Operaţiunea c*r Pansat", care a fost aleasă pentru primul videoclip de pe album. Un al doilea videoclip a apărut ulterior pe posturile de specialitate, fiind în totalitate un clip animat al piesei "Smoke Flow", o colaborare cu Killarmy.

Cel mai recent album Cheloo a fost lansat în 2011, chiar de ziua de naștere a artistului. Discul "Cel care urăște" a inclus colaborări cu Freaka Da Disk, MarkOne și Fritz. Pe 24 martie, în ziua lansării albumului, a fost lansat și videoclipul piesei "Unde se termină visele".

Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE