Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Cheloo - Lumea s-a schimbat (Limbaj vulgar)

Cheloo de la Paraziții a lansat o nouă piesă solo, intitulată ”Lumea s-a schimbat”. Melodia este acompaniată de un videoclip alb-negru.

Cheloo pune în context noile trenduri din societatea de astăzi. Cel mai recent single al rapper-ului se numește sugestiv ”Lumea s-a schimbat” și face referire la schimbările de comportament ale tinerilor. Prin versuri explicite, Cheloo ironizează fără perdea noile hobby-uri și preocupări ale tinerei generații:

”Lumea s-a schimbat / Hai luați-o ușor / Băieții de oraș vânează pokemoni la semafor / Infractorii fără fapte dau check-in la coafor” (fragment din refrenul piesei)

Cheloo are la activ trei materiale discografice. Albumul de debut solo, intitulat "Sindromul Tourette", a fost lansat în 2003. De pe acest album a fost extras single-ul "Vicii" cu Bitză. Trei ani mai târziu, pe 30 martie 2006, apare pe piață cel de-al doilea disc solo, intitulat "Fabricant de Gunoi", având ca piesă de promovare "Operaţiunea cur Pansat", care a fost aleasă pentru primul videoclip de pe album. Un al doilea videoclip a apărut ulterior pe posturile de specialitate, fiind în totalitate un clip animat al piesei "Smoke Flow", o colaborare cu Killarmy.

Cel mai recent album Cheloo a fost lansat în 2011, chiar de ziua de naștere a artistului. Discul "Cel care urăște" a inclus colaborări cu Freaka Da Disk, MarkOne și Fritz. Pe 24 martie, în ziua lansării albumului, a fost lansat și videoclipul piesei "Unde se termină visele".

Citește mai multe despre Cheloo
Videoclipuri cu Cheloo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE