Urmărește-ne în Social Media

Chasing I - Change My Ways (feat Vladimir Proca)

Formația românească de indie pop Chasing I a lansat videoclipul single-ului de debut ”Change My Ways”. La voce îl putem asculta pe Vladimir Proca, toboșarul trupei Robin and The Backstabbers.

Chasing I, o trupă românească formată la începutul anului 2016, a lansat videoclipul primul single, ”Change My Ways”. Melodia este dedicată unei persoane dragi trupei, ce și-a pierdut viața în incendiul de la Colectiv.

”Acest videoclip este dedicat bunei noastre prietene Mimi Voicu și tuturor oamenilor frumoși care nu se mai află printre noi #COLECTIV. Pace, lumină și iubire”, apare în descrierea clipului ”Change My Ways”.

Pentru single-ul de debut, Chasing I l-au cooptat la voce pe Vladimir Proca de la Robin and The Backstabbers, rolul de solist venindu-i ca o mănușă. Mixul și masterul au fost realizate de Dan Georgescu, regia clipului fiind semnată de Tudor Botezatu.

”Abia că ne mai încăpem în piele de mândri!

Mulțumim dragilor noștri prieteni de la Lightwave Theatre Company pentru acceptul, răbdarea și talentul lor! Enjoy!” - Chasing I

Chasing I îi are în componență pe Rădanu la tobe, Flavius Fabian la bas și T. la chitară. Stilul abordat este ”flavoured indie pop”, așa cum însăși trupa îl descrie.

Comentarii