Urmărește-ne în Social Media

Chase & Status - Know Your Name ft. Seinabo Sey

Chase & Status continuă să producă track-uri drum'n'bass de calitate şi asta cu regularitate. Cel mai nou release se numeşte "Know Your Name" şi este o colaborare cu Seinabo Sey. Piesa este extrasă de pe albumul "Tribute", care a debutat în ultima săptămână.

Melodia începe cu un riff de chitară şi o voce cu multe efecte, cu o uşoară tentă reggae. Am fi tentaţi să spunem că Chase & Status dau replica celor de la The Qemists, dar au o abordare ceva mai subtilă la capitolul DNB. Crescendo-ul spre porţiunea de tobe şi bas este cel clasic, doar că basul este dozat în porţii scurte şi ritmice. Clipul "Know Your Name" ne prezintă o figură feminină şamanică, alternată cu elementele naturii.

Vedem fulgere şi o lună plină, lupi alergând şi întreg materialul video are aerul unei incantaţii. Simboluri tribale şi figuri machiate ca într-un videoclip Die Antwoord îşi fac apariţia. Seinabo Sey este o artistă suedeză şi o compozitoare activă din anul 2013. Muziciana se mândreşte cu moştenirea sa ganeză şi citează ca inspiraţie pe Alicia Keys sau Beyonce.

A colaborat cu artişti EDM ca Galantis şi a cântat la premiile Grammy din Suedia în 2014. Primul său album sosea în 2015, iar una dintre piesele de pe LP a ajuns în serialul HBO "Girls". Chase & Status au abordat multiple genuri muzicale de-a lungul anilor, precum brostep-ul apreciat de americani. Au compus şi melodii pentru Rihanna la un moment dat. Duo-ul britanic a avut hituri EDM în toate cluburile de pe glob, dar DNB-ul rămâne principala pasiune.

Albumul cu numărul 4, "Tribe" aduce influenţe dancehall şi colaborări în zona grime, cu artistul Kano. Muzicienii au colaborat şi cu cântăreţul soul Tom Grennan, pe single-ul "All Goes Wrong" şi cu Emeli Sande la hitul "Love Me More". Ne-au vizitat la BESTFEST 2013, în postura de headliner.

PUBLICITATE
Comentarii