Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: Chase & Status - All Goes Wrong ft. Tom Grennan

Chase & Status a lansat videoclipul noului single ”All Goes Wrong”. Vizualul îl are în prim-plan pe artistul britanic Tom Grennan.

După piesele “Control”, “NRG” și ”Spoken Word”, Chase & Status promovează single-ul "All Goes Wrong". Melodia este înregistrată cu Tom Grennan, un artist britanic de muzică indie și soul, aflat la debut.

Piesa "All Goes Wrong" a avut premiera în cadrul rubricii ”Annie Mac's Hottest Record In The World” de la BBC Radio 1. Melodia poate fi achiziționată de pe iTunes și Apple Music.

Considerați de Pharrell Williams "cei mai interesanți producători de origine britanică din zilele noastre" și de Rihanna drept "punctul cheie" al albumului său "Rated R", cei doi membri Chase & Status, respectiv Will Kennard și Saul Milton, nu se dezmint și la 13 ani de la debut continuă să-și adauge în palmares premii și vânzări record.

Trupa a luat ființă în 2003, în Londra, grație interesului comun a lui Will și Saul față de muzica drum'n'bass. După aproximativ un an au creat prima producție muzicală, un remix pentru Future Cut. Materialul a fost urmat de o serie de colaborări cu unele dintre cele mai apreciate case de discuri de underground din Anglia, lansând numeroase piese. Cu toate acestea, albumul de debut, "More Than A Lot", a apărut de-abia în 2008. Piesele drum'n'bass s-au bucurat de un real succes, ajutându-i pe cei doi să-și creeze o reputație în industria muzicală.

Chase & Status a concertat anul acesta la UNTOLD 2016, din line-up făcând parte și Faithless, Armin van Buuren, Martin Garrix.

Citește mai multe despre Chase & Status
Videoclipuri cu Chase & Status
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE