Urmărește-ne în Social Media

Charlie Puth - That's Hilarious

Trecerea printr-o despărțire îl înflăcărează pe Charlie Puth, artistul american lansând o piesă extrem de personală și descriptivă. ”That's Hilarious” este răspunsul dat de Charlie la o propunere de împăcare venită din partea unei foste iubite care i-a făcut zile amare.

Nu toate relațiile se bucură de finalul din basme, cu "au trăit fericiți până la adânciți bătrâneți", iar Charlie Puth știe exact care e sentimentul opus. Trecut printr-o despărțire dureroasă, după o relație în care a investit foarte mult, artistul spune lucrurilor pe nume și lansează o piesă cu versuri desprinse parcă din mesajele trimise fostei iubite. Charlie o acuză că i-a răpit un an din viață, iar acum, după ce s-au despărțit, îi spune că are nevoie de el. "That's Hilarious", îi spune Charlie Puth, iar prin acest sentiment au trecut, probabil, multe persoane.

Înaintea lansării videoclipului, Charlie Puth a dezvăluit într-un clip pe Tik Tok  că era "era foarte beat" când a filmat unele dintre cadrele mai intime.

"Nu am vrut să mă întristez retrâind lucrurile pe care le descriu în piesă", a dezvăluit artistul.

Cel de-al treilea album de studio al lui Charlie Puth va fi lansat anul acesta, artistul anunțând că este "cel mai personal material discografic al său de până acum".

 

Comentarii