Urmărește-ne în Social Media

Charlie Puth - Lipstick

Charlie Puth a lansat piesa "Lipstick", extrasă de pe viitorul său album de studio. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

O colaborare cu producătorii Happy Perez și Pop Wansel, "Lipstick" servește drept single principal al celui de-al patrulea album de studio al lui Charlie Puth. Materialul urmează să fie lansat în decursul acestui an.

Melodia are elemente groove și vorbește despre atracție și pasiune, dar, în același timp, despre angajamentul și asumarea unei relații amoroase. Sound-ul seducător al piesei este evidențiat și de videoclipul care o acompaniază. Vedem un Charlie Puth la bustul gol, învăluit de niște lumini roșii.

Anterior, artistul de 31 de ani le-a prezentat ascultătorilor albumul "Charlie" (2022) care a avut, printre altele, single-urile "Light Switch", "That’s Hilarious", "Left and Right" cu Jungkook de la BTS și a ajuns pe locul 10 în Billboard 200. Înainte de asta, discul "Voicenotes" (2018) a ajuns pe locul 4, iar albumul de debut din 2016, "Nine Track Mind", s-a plasat pe locul 6.

Comentarii