Urmărește-ne în Social Media

Charlie Puth - Done For Me (feat. Kehlani)

Charlie Puth revine cu videoclipul oficial al piesei "Done For Me", o colaborare cu Kehlani. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Inițial, artistul a publicat pe canalul lui de YouTube varianta audio a piesei, care a adunat până acum peste 20 de milioane de vizualizări. Melodia va face parte de pe albumul "Voicenotes", ce urmează să apară la începutul lunii mai.

Vor fi incluse și single-urile "How Long", "Attention" și "If You Leave Me Now", un featuring cu Boyz II Men. Artistul a recunoscut că este îndrăgostit de genul R&B și muzicieni precum Babyface, Jimmy Jam, Terry Lewis sau Teddy Riley.

Deși Charlie Puth a devenit cunoscut în 2015, datorită piesei "See You Again", ce face parte de pe coloana sonoră a filmului Fast & Furious 7, acesta publica deja coveruri și videoclipuri amuzante pe YouTube încă din 2009.

Piesele de pe canalul Charlies Vlogs au ajuns și la urechile lui Ellen DeGeneres, care, impresionată de un cover la piesa "Someone like you", a lui Adele, l-a semnat pe artist la casa ei de discuri, eleveneleven.

Albumul său de debut, ”Nine Track Mind”, a fost lansat în ianuarie 2016. Discul a inclus single-urile "One Call Away" și "We Don't Talk Anymore".

Comentarii