Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Charlie Puth - Done For Me (feat. Kehlani)

Charlie Puth revine cu videoclipul oficial al piesei "Done For Me", o colaborare cu Kehlani. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Inițial, artistul a publicat pe canalul lui de YouTube varianta audio a piesei, care a adunat până acum peste 20 de milioane de vizualizări. Melodia va face parte de pe albumul "Voicenotes", ce urmează să apară la începutul lunii mai.

Vor fi incluse și single-urile "How Long", "Attention" și "If You Leave Me Now", un featuring cu Boyz II Men. Artistul a recunoscut că este îndrăgostit de genul R&B și muzicieni precum Babyface, Jimmy Jam, Terry Lewis sau Teddy Riley.

Deși Charlie Puth a devenit cunoscut în 2015, datorită piesei "See You Again", ce face parte de pe coloana sonoră a filmului Fast & Furious 7, acesta publica deja coveruri și videoclipuri amuzante pe YouTube încă din 2009.

Piesele de pe canalul Charlies Vlogs au ajuns și la urechile lui Ellen DeGeneres, care, impresionată de un cover la piesa "Someone like you", a lui Adele, l-a semnat pe artist la casa ei de discuri, eleveneleven.

Albumul său de debut, ”Nine Track Mind”, a fost lansat în ianuarie 2016. Discul a inclus single-urile "One Call Away" și "We Don't Talk Anymore".

Citește mai multe despre Charlie Puth
Videoclipuri cu Charlie Puth
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE