Urmărește-ne în Social Media

Charli XCX - Beg For You (ft. Rina Sawayama)

Charli XCX readuce pop-ul anilor 2000 în prezent cu piesa "Beg For You". Înregistrată alături de Rina Sawayama și voit inspirată de hitul "Cry For You", noul single pare a atrage atenția asupra felului în care marile hituri iau naștere.

Charli XCX știe cum să facă remarci acide subtile, care să ajungă direct la persoana în discuție. Noul ei single, "Beg For You", este vizibil inspirat de hitul "Cry For You", lansat de September în 2005, această suprapunere nefiind accidentală. Artista britanică pare că și-a dorit să-l ia peste picior pe Ed Sheeran, colegul ei de la Atlantic Records, care chiar anul trecut lansa o piesă vizibil inspirată de același hit September.

"Am simțit că albumul "Crash" nu va fi reprezentativ pentru ce înseamnă să fii o artistă pop semnată la Atlantic Records fără să fac o piesă interpolată, așa că am făcut-o", a declarat Charli XCX într-un interviu pentru Entertainment Weekly, făcând referire la piesa "Beg For You".

Noul album "Crash", ce include noul single "Beg For You", va fi lansat în luna martie. Discul va include colaborări cu A. G. Cook, George Daniel, Caroline Polachek, Christine and the Queens, Oscar Holter, Digital Farm Animals, Ilya, Oneohtrix Point Never, Jon Shave și Mike Wise.

Charli XCX este o artistă neconvențională, care a contribuit la extinderea peisajului muzicii pop în ultimul deceniu. Cântăreață, compozitoare, realizatoare de documentare și gazdă radio, Charli continuă să exploreze fără compromisuri, câștigând aprecierea criticilor pentru stilul ei de muzică și spiritul antreprenorial.

Catalogul ei include albumele de studio "True Romance", "SUCKER", "Charli" și "How I'm Feeling Now". Acestea au dat naștere unor single-uri de succes precum "Boom Clap", "Break The Rules", "Doing It", "After The Afterparty", "1999", "Blame It On Your Love", "Gone" și "Good Ones". Charli are, de asemenea, în repertoriu colaborări cu BTS, Lizzo, Troye Sivan și HAIM.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Tiesto şi Charli XCX au lansat imnul verii, "Hot In It" - AUDIO

Tiesto a lansat prima piesă după prezenţa la SAGA Festival 2022, "Hot In It", pe care apare artista Charlie XCX. Sună a melodie pe care să faci sport mai degrabă decât a hit de Ibiza, dar e destul de simplă şi golaşă ca sample-uri încât să poată primi remix-uri ceva mai pregătite de terasă şi club.

Publicat

pe

Coperta single Tiesto Charli XCX
Coperta single Tiesto Charli XCX │ FOTO: Tiesto

Tiesto a mai lansat în ultimul an piesa "The Motto", colaborare cu Ava Max, care s-a auzit la toate marile petreceri house şi trance. DJ Tiesto pregăteşte şi un album complet nou pentru anul 2022, succesorul LP-ului "The London Sessions" din 2020. Charli XCX a mai colaborat cu Tiesto, atunci când DJ-ul i-a remixat piesa "Break the Rules" din 2015.

Iată ce a declarat olandezul despre colaborarea cu Charlie XCX:

Ştiam din secunda când am auzit partea vocală a lui Charli că piesa urma să fie un hit şi a fost uimitor să văd cum toată lumea reacţionează la mesajul melodiei. Căldura de pe acest single este incredibilă, aşa că mă bucur că a văzut lumina zilei.

Charli XCX a vorbit la rândul său despre acest track:

Sunt foarte încântată să "devin fierbinte" în această vară. Simt că acest track este "foarte eu" şi am fost onorată atunci când am primit apelul pentru colaborare, deoarece simt că eram unul în eterul celuilalt de mulţi, mulţi ani, dar nu s-a întâmplat nimic, aşa că sunt fericită că am aşteptat această piesă pentru că este cu adevărat un Imn. Toată lumea vrea să petreacă pe această melodie. E o revenire la rădăcinile mele.

În mai Charlie a oferit un teaser pentru piesa "Hot In It" încă nefinalizată pe TikTok, în vreme ce se pregătea pentru o apariţie la premiile de la Cannes. Artista a organizat un concert în Metaverse în luna iunie, pe platforma Roblox. Charli XCX, pe numele său real Charlotte Emma Aitchison este o cântăreaţă britanică, în vârstă de 29 de ani, care este activă din anul 2007. A devenit celebră prin colaborarea cu Icona Pop pe piesa "I Love It", care s-a auzit obsesiv în jocul de curse Burnout. Albumul său de debut, "True Romance" a sosit în 2013. Charli a compus şi pentru alţi artişti, precum Iggy Azalea, Selena Gomez, Shawn Mendes şi Camila Cabello.

Tiesto se pregăteşte de o sumedenie de apariţii la festivaluri şi concerte în această vară, din Polonia până în Canada şi din Spania până în Ungaria. Va participa şi la festivalul Tomorrowland la final de iulie în Belgia, dar şi la Parken în Norvegia în august.

Citește în continuare