Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Charles Hamilton ft. Rita Ora - New York Raining

Rapper-ul și producătorul american Charles Hamilton a lansat împreună cu Rita Ora videoclipul noului single ”New York Raining”. Melodia se regăsește pe coloana sonoră a serialului ”Empire”.

După EP-urile ”Florescent”, ”This Perfect Life”, ”For Your Locker” și ”The Come Down”, Charles Hamilton lanseză anul acesta primul său LP. ”New York Raining” este prefața acestui album, al cărui titlu nu a fost dezvăluit încă.

Apreciat până acum mai mult pentru munca de studio (producție și compoziție), Charles Hamilton pășește alături de Rita Ora în lumina reflectoarelor. Piesa ”New York Raining”, chiar dacă pare optimistă prin linia melodică, abordează de fapt un subiect considerat de artist încă sensibil: drepturi egale, indiferent de culoarea pielii.

"Odată cu apariția ultimelor știri privind brutalitatea poliției, am început să-mi amintesc de momentele dificile prin care afro-americanii au trebuit să treacă în trecut pentru a ajunge să obțină drepturi egale. Această egalitate pare să se erodeze în modernitate", a declarat Charles Hamilton pentru New York Post.

Cu trimitere la Mișcarea pentru Drepturi Civile din anii '50 și '60, videoclipul ”New York Raining” pare să aducă un tribut celor care au militat pentru drepturi egale în acea perioadă de cumpănă din istoria Americii.

Citește mai multe despre Charles HamiltonRita Ora
Videoclipuri cu Charles HamiltonRita Ora
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE