Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Changing Skins - Use Me

Changing Skins a lansat un videoclip live pentru piesa ”Use Me”. Înregistrările au avut loc în cadrul spectacolului "We Are The Alternative", un eveniment dedicat muzicii alternative românești. Producția videoclipului a fost asigurata de Atelierul de Creatie ETZ.

În vreme ce înregistrările pentru cel de-al doilea album Changing Skins evoluează, fanii formației se pot bucura de un nou videoclip. Filmat live în cadrul show-ului "We Are The Alternative", clipul ”Use Me” captează energia din timpul concertului susținut de trupă în urmă cu câteva săptămâni.

În viziunea celor de la Changing Skins, idealul de rock star este o persoană care în primul rând, nu încearcă să copieze pe altcineva. Important este să știe să ia ceea ce-i place de la artiștii admirați și să muleze totul pe propria personalitate. Să fii rock star implică și părți mai puțin frumoase. Multe staruri cad pradă dependenței de alcool sau droguri. Horațiu nu vrea să se confrunte cu astfel de probleme. În opinia lui Ștefan, rock starul adevărat a existat în perioada anilor '80-'90, când au activat trupe ca Motley Crue și Depeche Mode. Chitaristul este de părere că noțiunea de rock star va dispărea odată cu astfel de formații.

"A fi rock star înseamnă în primul rând să emani atitudine pe scenă, să te simți bine pe scenă și să redai publicului ceea ce este frumos", a declarat Raluca Pascaru într-un interviu acordat InfoMusic.

Citește mai multe despre Changing Skins
Videoclipuri cu Changing Skins
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE