Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Changing Skins - Coming Of Age (Acoustic)

Changing Skins a lansat videoclipul noului single "Coming Of Age". Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al formației, așteptat pe piață anul acesta.

Changing Skins începe un nou capitol muzical cu piesa "Coming Of Age". Noul single este prefața celui de-al doilea album al formației, programat pentru lansare în toamna lui 2015.

Coming Of Age” beneficiază de un videoclip filmat în cadrul recitalului oferit de trupă la UNArte. Pentru perioada următoare, formația pregătește o serie de concerte acustice, care să alimenteze suspansul până la lansarea noului album de studio.

Într-un interviu acordat InfoMusic, Changing Skins a vorbit despre idealul de rock star, explicând că el face referire la o persoană care în primul rând, nu încearcă să copieze pe altcineva. Important este să știe să ia ceea ce-i place de la artiștii admirați și să muleze totul pe propria personalitate. Să fii rock star implică și părți mai puțin frumoase. Multe staruri cad pradă dependenței de alcool sau droguri. Horațiu nu vrea să se confrunte cu astfel de probleme. În opinia lui Ștefan, rock starul adevărat a existat în perioada anilor ’80-’90, când au activat trupe ca Motley Crue și Depeche Mode. Chitaristul este de părere că noțiunea de rock star va dispărea odată cu astfel de formații.

Citește mai multe despre Changing Skins
Videoclipuri cu Changing Skins
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE