Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: The Chainsmokers - Sick Boy

The Chainsmokers ne-au obişnuit cu piese dansabile, visătoare şi pline de emoţie, dar "Sick Boy" dezvăluie o nouă latură a duetului american. Piesa a primit un videoclip minimalist, dar plin de mesaj, pe care îl puteţi viziona mai jos.

The Chainsmokers nu abordează de obicei teme politice sau sociale, de aceea surprinde această creaţie. "Sick Boy" a fost descrisă pe bună dreptate ca o piesă "dark pop", o nişă inedită chiar şi pentru 2018. Practic acest single este în alt registru decât colaborarea cu Coldplay de anul trecut, "Something Just Like This", care a dominat topurile luni bune.

Între un pian sensibil şi versuri despre transformarea negativă a Statelor Unite, cei doi băieţi ne arată o latură aprigă şi un ochi critic asupra societăţii moderne. Narcisismul, isteria media şi nepăsarea sunt criticate, în ritm de bas EDM-pop şi cu tobe în surdină. Pe măsură ce mişcările artiştilor devin frenetice, aceştia se dizolvă într-o nouă formă de agregare, în vreme ce pianul ia foc.

Tobele devin mai agresive, iar artiştii au glasurile înecate de un cor de viori. Pe fundal ninge, iar totul se încheie cu un pian lent. "Sick Boy" a fost promovat cu un banner uriaş plasat în Times Square pe 16 ianuarie. Pe banner scria "Câte like-uri valorează viaţa mea?", un vers din melodie. Primul gând care ne vine în minte când citim acest teaser şi vedem şi clipul este serialul "Black Mirror".

Drew şi Alex, duo-ul din spatele The Chainsmokers apar în clip împreună cu toboşarul Matt McGuire. Grupul lansa primul album anul trecut în aprilie, sub numele de "Memories... Do Not Open". Cu o carieră de doar 6 ani în spate, artiştii au câştigat deja un premiu Grammy şi două distincţii Amrican Music Awards.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Videoclipuri cu The Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE