Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: The Chainsmokers - Sick Boy

The Chainsmokers ne-au obişnuit cu piese dansabile, visătoare şi pline de emoţie, dar "Sick Boy" dezvăluie o nouă latură a duetului american. Piesa a primit un videoclip minimalist, dar plin de mesaj, pe care îl puteţi viziona mai jos.

The Chainsmokers nu abordează de obicei teme politice sau sociale, de aceea surprinde această creaţie. "Sick Boy" a fost descrisă pe bună dreptate ca o piesă "dark pop", o nişă inedită chiar şi pentru 2018. Practic acest single este în alt registru decât colaborarea cu Coldplay de anul trecut, "Something Just Like This", care a dominat topurile luni bune.

Între un pian sensibil şi versuri despre transformarea negativă a Statelor Unite, cei doi băieţi ne arată o latură aprigă şi un ochi critic asupra societăţii moderne. Narcisismul, isteria media şi nepăsarea sunt criticate, în ritm de bas EDM-pop şi cu tobe în surdină. Pe măsură ce mişcările artiştilor devin frenetice, aceştia se dizolvă într-o nouă formă de agregare, în vreme ce pianul ia foc.

Tobele devin mai agresive, iar artiştii au glasurile înecate de un cor de viori. Pe fundal ninge, iar totul se încheie cu un pian lent. "Sick Boy" a fost promovat cu un banner uriaş plasat în Times Square pe 16 ianuarie. Pe banner scria "Câte like-uri valorează viaţa mea?", un vers din melodie. Primul gând care ne vine în minte când citim acest teaser şi vedem şi clipul este serialul "Black Mirror".

Drew şi Alex, duo-ul din spatele The Chainsmokers apar în clip împreună cu toboşarul Matt McGuire. Grupul lansa primul album anul trecut în aprilie, sub numele de "Memories... Do Not Open". Cu o carieră de doar 6 ani în spate, artiştii au câştigat deja un premiu Grammy şi două distincţii Amrican Music Awards.

Citește mai multe despre The Chainsmokers
Videoclipuri cu The Chainsmokers
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE