Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Cezar Stratan feat Cleopatra Stratan - Mami

Cleopatra Stratan, fetița care în urmă cu 12 ani intra în Cartea Recordurilor, primind titlul de ”Cel mai tânăr cântăreț de succes”, a revenit cu o nouă piesă, înregistrată împreună cu fratele ei mai mic, Cezar Stratan. Melodia se numește ”Mami” și vorbește despre suferința copiilor rămași fără părinți.

”Sper că acest clip le va aminti chiar și celor care nu au suflet - că au”, a fost mesajul lui Pavel Stratan, ce a acompaniat lansarea noului videoclip ”Mami”.

Melodia are un mesaj emoționant, versurile fiind accentuate atât de interpretarea reușită a celui mai tânăr membru din familia Stratan, cât și de videoclipul de tip reportaj, ce transportă privitorii în cartierele sărăcăcioase ale țării.

Mami” marchează debutul lui Cezar Stratan. În vârstă de doar 8 ani, băiatul lui Pavel Stratan lansează prima lui piesă în colaborare cu sora sa, Cleopatra Stratan.

Poreclită în presă ”Cleo”, sora lui Cezar debuta în 2005 cu piesa ”Ghiță”. Avea atunci doar 3 ani, abilitatea sa de a reține și interpreta versuri uimind industria muzicală. Videoclipul piesei ”Ghiță” a strâns în scurtă vreme un număr record (la acea vreme) de 50 de milioane de vizionări pe YouTube, albumul ei de debut fiind premiat cu triplu Disc de Diamant. În 2007, Cleopatra Stratan a intrat în Cartea Recordurilor, primind 6 diplome:

  1. Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes.
  2. Cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fata unui public numeros.
  3. Cel mai bine plătit artist care a primit 10 000 de euro pentru o singură piesă.
  4. Cel mai tânăr interpret care a primit 3 premii MTV.
  5. Cel mai tânăr interpret care a avut un hit într-o țară la nivel național.
  6. Cel mai tânăr cântăreț de succes.

În vârstă acum de 15 ani, Cleopatra Stratan va reveni pe scenă cu prilejul lansării noului album „Totu-i despre viață”. Discul va fi prezentat publicului pe 10 decembrie, în cadrul unui concert al familiei Stratan la Palatul Național din Chișinău.

Citește mai multe despre Cezar StratanCleopatra Stratan
Videoclipuri cu Cezar StratanCleopatra Stratan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE