Urmărește-ne în Social Media

Cezar Popescu - "G.I.A.N.T.S"

Cezar Popescu, chitarist cunoscut al formațiilor Vița de Vie și Days of Confusion, a lansat primul său single, "G.I.A.N.T.S". Piesa este un omagiu adus muzicienilor care i-au influențat cariera și este acompaniată de un videoclip filmat în Grecia.

" ("G.I.A.N.T.S") Este o piesă intrumentală, în stilul modern progressive metal și poate fi considerată un tribut adus tuturor giganților care mi-au influențat cariera de chitarist.

De asemenea, aranjamentul și compoziția piesei tind spre o sonoritate masivă. Alternează temele foarte melodice și lirice cu solourile virtuoase și riff-urile complexe și agresive, în acordaje foarte joase", a declarat muzicianul.

Videoclipul a fost filmat în luna septembrie, în Grecia, pe insula Thassos, într-o locație istorică, numită "The Ancient Quarry".

Despre Cezar Popescu

Cezar Popescu devine chitaristul trupei Vița de Vie în primăvara anului 2001, în urma unei preselecții. Aceasta marchează începutul carierei sale de muzician profesionist.

Pe lângă aceasta, încep să apară și colaborări sporadice cu trupe ca IRIS, SENSOR, Mike Godoroja & The Blue Spirits, și multe altele.

În 2012, formează și lansează alături de Cosmin Lupu, Andrei Ilie, Dan Ionescu și Robert Ursache trupa Days of Confusion, care are la activ până în prezent 2 albume și 8 videoclipuri/single-uri.

În prezent, mai activează și în proiectele DOMINATION (Pantera Tribute Band), EQUILATERAL GUITAR UNION sau REDRUM (A Tribute to Grunge).

PUBLICITATE
Comentarii