Urmărește-ne în Social Media

Celula de Criză - ZIG ZAG (cu Bean MC, AFO, Motanu' & Ioana)

Celula de Criză intră în 2022 cu "ZIG ZAG", o piesă ce-și trage inspirația din epoca de aur a muzicii hip-hop. Noul single, lansat cu videoclip, este înregistrat în colaborare cu Bean MC, AFO, Motanu' și Ioana.

"Cu un nou album Celula de Criză în magazin, Fănescu, Faust și Dj Zicu readuc hip-hop-ul din vechea şcoală din nou în lumină pe noua lor piesă Zig Zag. Într-o epocă în care pasiunea pentru muzică a fost înlocuită cu dragostea pentru profit, bucurați-vă de o scrisoare de dragoste sinceră către epoca de aur a muzicii hip-hop, scrisă în colaborare cu Bean MC, AFO, Motanu' și Ioana." - Celula de Criză

"ZIG ZAG" este extrasă de pe albumul "Rimă și pedeapsă", lansat de Celula de Criză în luna noiembrie a anului trecut. Materialul conține 11 piese și este disponibil pe Spotify, Apple Music, Deezer și Tidal.

Tracklist "Rimă și pedeapsă" - Celula de Criză:

 1. Trucuri
 2. Toți odat' (EXPLICIT)
 3. Vecinii
 4. Calm
 5. Zig Zag (Bean MC, Afo, Motanu, Ioana Milculescu)
 6. Pasări de cerneală (Rapha Saec)
 7. Transmisie 1.0
 8. Capac
 9. Încă un ratat
 10. Capu-Ntre Urechi (Piele)
 11. Atlas

Celula de Criză este un proiect lansat sub egida Culese din Cartier. Trupa ii are în componență pe FaustFănescu și DJ Zicu.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Bean MC de la Subcarpaţi a vorbit despre NFT-uri şi folclor la podcastul lui Mihai Bobonete

Episodul de pe 18 februarie al podcastului "Da Bravo!" al lui Mihai Bobonete l-a avut ca invitat pe MC Bean, de la Subcarpaţi. Prezenţa sa la podcast vine pe fondul lansării NFT-urilor Subcarpaţi, care s-au vândut foarte rapid. Despre acestea şi despre relaţia dintre gazdă şi invitat aflaţi mai multe în podcast.

Publicat

pe

MC Bean podcast Mihai Bobonete Da Bravo
MC Bean podcast Mihai Bobonete Da Bravo │ FOTO: Mihai Bobonete

Pe numele său real Alexe Marius Andrei, artistul a fost descris de Mihai Bobonete drept "un campion". Am aflat şi că lansarea de NFT-uri Subcarpaţi s-a nimerit fix pe 14 februarie, ziua de naştere a lui MC Bean. E vorba despre 10.000 de NFT-uri unice cu măşti Subcarpaţi reprezentate digital şi vândute la aproximativ 150 de dolari bucata. Mihai Bobonete a primit unul dintre primele NFT-uri cadou.

Cei doi au spart gheaţa vorbind despre folclor, dar şi despre momentul când erau vecini, undeva aproape de Baba Novac, în Bucureşti. Mihai Bobonete avea şansa de a auzi cele mai noi beat-uri Şuie Paparude sau Subcarpaţi, locuind faţă în faţă cu blocul lui Bean. Am aflat şi că invitatul nu e fan vin, după o beţie din copilărie, dar preferă oricând tăria, mai ales pe cea din popor, o palincă bună.

S-a vorbit despre "Festival", producţie aflată pe Netflix, o colecţie de concerte Golan, Viţa de Vie şi Subcarpaţi, care a ţinut loc de Electric Castle în pandemie. Bean a pus succesul trupei pe seama colegilor de trupă, povestind ce aduce special în ecuaţie fiecare coleg. Bobonete a avut şi un laitmotiv al colegului Dodo al lui MC Bean, care se ocupă cu voice over pentru audiobook-uri.

Una dintre enigmele legate de solistul Şuie Paparude şi Subcarpaţi este provenienţa numelui său de scenă. Se pare că artistul era foarte glumeţ când era mic şi îl imită foarte bine pe Mr. Bean, de aici şi porecla întâi şi apoi numele de scenă. Am rămas surprins să aflu că şi acest muzician a fost sportiv, făcând parte din lotul naţional de polo. Spun "surprins", deoarece am aflat şi de la un podcast cu Teo Vio şi Costel cu Macanache invitat că el a făcut gimnastică, cu exerciţii chiar demne de olimpiadă.

S-a mai vorbit la podcast despre activităţile din lockdown, ce influenţe arhitecturale are casa lui Bean, dar şi reacţia românilor când au auzit melodia Subcarpaţi cu Surorile Osoianu de 1 decembrie la Londra. Bobonete era acolo pentru un show, deschis de acea melodie, care a adus lacrimi în ochii celor prezenţi, stricând puţin atmosfera comică. Încă un podcast savuros marca Mihai Bobonete.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5