Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Celia feat. Karym - La două capete

După o pauză de peste patru ani, Celia a revenit cu single-ul "La două capete" (feat. Karym). Piesa este produsă de Claudiu Cota și Dragoș Alexandru Damsa, iar de mix și master s-a ocupat Bunicu' Magic.

Single-ul de revenire al Celiei este despre dragoste și infidelitate. Artista a ales ca videoclipul să fie filmat la Colibița (Bistrita-Nasaud), în inima munților, în regia lui Florin Botea.

"Aici este un fragment de suflet. Această colaborare a fost marcată de destin, așa trebuia să fie. Am simțit că piesa trebuie cântată alături de un artist talentat, aflat la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit. Fie că ai fost înșelat sau că ai înșelat, iar mai apoi ai regretat că ai pierdut o iubire sinceră, cu siguranță te vei regăsi în versurile melodiei", spune Celia.

Celia și Karym au prezentat în premieră videoclipul piesei „La două capete” miercuri, 6 septembrie, în cadrul unui eveniment privat, alături de DJ Sava, Kamara, Costi Ionita, Lora și Raluka.

"Sunt fericit și îi sunt profund recunoscător Celiei pentru încrederea acordată și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect", a declarat Karym.

Celia a câștigat inimile fanilor cu piesele "Trag aer în piept" și "Șoapte", dar și prin colaborările cu artiști internaționali precum Mohombi și Shaggy.

Karym s-a făcut remarcat la începutul anului, când a lansat "Anonim" alături de Mellina, piesă ce a adunat aproape 2 milioane de vizualizari pe YouTube.

Citește mai multe despre CeliaKarym
Videoclipuri cu CeliaKarym
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE