BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli"
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Celia feat. Karym - La două capete

După o pauză de peste patru ani, Celia a revenit cu single-ul "La două capete" (feat. Karym). Piesa este produsă de Claudiu Cota și Dragoș Alexandru Damsa, iar de mix și master s-a ocupat Bunicu' Magic.

Single-ul de revenire al Celiei este despre dragoste și infidelitate. Artista a ales ca videoclipul să fie filmat la Colibița (Bistrita-Nasaud), în inima munților, în regia lui Florin Botea.

"Aici este un fragment de suflet. Această colaborare a fost marcată de destin, așa trebuia să fie. Am simțit că piesa trebuie cântată alături de un artist talentat, aflat la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit. Fie că ai fost înșelat sau că ai înșelat, iar mai apoi ai regretat că ai pierdut o iubire sinceră, cu siguranță te vei regăsi în versurile melodiei", spune Celia.

Celia și Karym au prezentat în premieră videoclipul piesei „La două capete” miercuri, 6 septembrie, în cadrul unui eveniment privat, alături de DJ Sava, Kamara, Costi Ionita, Lora și Raluka.

"Sunt fericit și îi sunt profund recunoscător Celiei pentru încrederea acordată și vreau să le mulțumesc tuturor celor care au lucrat la acest proiect", a declarat Karym.

Celia a câștigat inimile fanilor cu piesele "Trag aer în piept" și "Șoapte", dar și prin colaborările cu artiști internaționali precum Mohombi și Shaggy.

Karym s-a făcut remarcat la începutul anului, când a lansat "Anonim" alături de Mellina, piesă ce a adunat aproape 2 milioane de vizualizari pe YouTube.

Citește mai multe despre CeliaKarym
Videoclipuri cu CeliaKarym
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE